SBS Investments
Image default
Vervoer en transport

Laat uw pakket dezelfde dag bezorgen via deze spoedkoerier

Wanneer u een pakket dezelfde dag nog bezorgd wilt hebben, is het aan te raden om hiervoor een spoedkoerier in te schakelen. Deze koeriers komen het pakket bij u ophalen en leveren het af op de gewenste locatie. Om er zeker van te zijn dat dit met de grootste precisie gebeurt, kunt u het beste A-One Spoedkoeriers inschakelen. Door hun uitgebreide wagenpark hebben zij voor elke type levering het juiste transportmiddel. Denk daarbij aan bussen, bestelwagens en vrachtwagens. Ook voor grotere pakketten kunt u bij hen terecht. Daarnaast leveren ze niet alleen in Nederland, maar door heel Europa.

De werkwijze van deze professionele spoedkoerier

Hoe werkt het verzenden van een pakket via een spoedkoerier? Dat is heel gemakkelijk! U belt de medewerkers van A-One Spoedkoeriers op om uw opdracht door te geven. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Binnen 30 minuten komen ze bij u langs om het pakket op te halen. Vervolgens leveren ze de bestelling op de door u doorgegeven locatie. Moeten de koeriers nog ergens rekening mee houden of zijn er andere speciale wensen? Geef dit aan hen door! Uw persoonlijke wensen staan bij hen centraal. Wilt u dat uw zending dezelfde dag geleverd wordt, maar heeft dit verder niet zo’n haast? Dan kunt u het pakket tegen een gereduceerd tarief verzenden indien u de opdracht voor 11.00 uur doorgegeven heeft. Dan wordt de zending binnen 6 uur op de gewenste locatie in Nederland afgeleverd.

Informeer naar de mogelijkheden

Voor een professionele spoedkoerier bent u bij A-One Spoedkoeriers aan het juiste adres. Door hun gestructureerde werkwijze en goede service kunt u ervan uitgaan dat uw zending op tijd wordt geleverd. Een spoedlevering wordt direct vervoerd, een zending met minder haast dezelfde dag nog en een overnight zending wordt de volgende werkdag voor de middag of avond geleverd. Uw internationale pakketten worden verzonden via luchtvracht. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met A-One Spoedkoeriers.