SBS Investments
Image default
Industrie

Kies voor de perfecte radius door buizen te laten buigen van ieder materiaal

Moet u voor een project gebogen buizen hebben? Dan is de eerste mogelijkheid waar u aan denkt waarschijnlijk de materialen lassen. Dit is echter een zeer tijdrovend én kostbaar werk waardoor u veel financiële middelen steekt in een niet-effectieve oplossing. Bij Van Rijsoort Bending kunt u namelijk terecht voor het laten buigen van buizen in de juiste radius, zonder dat hier laswerkzaamheden aan te pas komen. Het buigen wordt gedaan door middel van krachtige machines en zij zijn u van dienst met vrijwel ieder gebogen product. Het buigwerk kan vanuit hun werkplaats zowel koud als inductief verwerkt worden. Wat het beste past bij uw project, daar wordt voor gekozen zodat de kwaliteit optimaal is.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is met uw materialen

In de handige buigcapaciteitentabel op de website staan de specificaties weergegeven voor het buigen van verschillende buizen. Hier ziet u dat het niet alleen mogelijk is om buizen op reguliere wijze te laten buigen, maar het is ook mogelijk om platen te laten plaatwalsen in verschillende radii. Natuurlijk bent u welkom om uiteenlopende materialen langs te brengen om te laten buigen. Van Rijsoort Bending is een specialist op dit gebied en adviseert u waar nodig om het project tot een goed einde te brengen. Heeft u speciale afwerking van uw materialen nodig? Alles wordt onder de gewenste omstandigheden voor u geleverd. Denk hierbij onder andere aan:

  • Volledig doorgestempeld
  • Een beschermende coating
  • Voorzien van speciale laskanten
  • Voorzien van boorgaten om plaatsing te vereenvoudigen

Neem direct contact op voor uw project

Dankzij Van Rijsoort Buigwerk heeft u de mogelijkheid om buizen te laten buigen voor robuuste constructies in industriële toepassingen en oogstrelend zichtwerk voor bijvoorbeeld gevels. Bekijk wat mogelijk is op de website of neem direct contact op met de experts om te ontdekken wat er voor u mogelijk is. Ook vindt u op de website gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen.

https://rijsoort.nl/

Gerelateerde artikelen

Een luchtbehandelingskast is onmisbaar in uw bedrijfspand

Een transportverpakking is uw duurzame oplossing

Industriƫle lijm van vooraanstaande producenten koop je hier