SBS Investments
Image default
Industrie

Spuitgieten in Amsterdam, de nieuwste techniek voor massaproductie

Spuitgieten in Amsterdam is een vooruitstrevende techniek die maar door een paar bedrijven in Nederland wordt gedaan. Door middel van spuitgieten kunnen talloze vormen van kunststof worden gemaakt. Een drinkbeker, maar ook een buis waar vloeistof door kan lopen of waar kabels door getrokken kunnen worden. Uw opdracht voor spuitgieten in Amsterdam wordt altijd met zorg uitgevoerd door ervaren vakmensen die weten wat ze doen. Het bedrijf dat uw order verwerkt bestaat al zo’n driekwart eeuw. Al die tijd werd het bedrijf geleid door dezelfde familie die met gepast bevlogenheid met kunststof bezig is. Als klanten heeft het bedrijf onder meer railinfra bedrijven en bouwondernemers

Goede ventilatie wordt steeds belangrijker

Om gebouwen energiezuiniger te maken worden ze steeds beter geïsoleerd. Maar frisse lucht is ook belangrijk. Daarom kunt u kunststof ventilatieroosters in Amersfoort laten maken. Deze roosters zorgen ervoor dat er voortdurend verse lucht naar binnen komt. Hierdoor krijgen bacteriën en andere ziekteverwekkers minder kans om toe te slaan. Als de roosters goed werken hoeft er niet dag en nacht een raam open te staan. Kunststof ventilatieroosters worden in Amersfoort in grote productie aantallen vervaardigd om te worden toegepast bij bouwprojecten door geheel Nederland.

Laat uw order uitvoeren door de professional

Heeft u kunststof ventilatieroosters nodig in Amersfoort of bent u op zoek naar een specialist in spuitgieten in de regio Amsterdam? Ponnoplastic staat voor u klaar. Leg uw wensen voor aan de medewerkers en de kans is groot dat er zaken kunnen worden gedaan. U wordt uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Vervolgens wordt er een 3D prototype gemaakt. U kunt dan zien hoe het eindproduct eruit komt te zien. Eventuele aanpassingen kunnen dan nog worden doorgevoerd. Als u tevreden bent wordt uw order, vanaf 500 stuks, in productie genomen. Voor veel bedrijven wordt er in continu productie gewerkt. Het grote voordeel van een herhaalde order is dat er geen nieuwe mallen hoeven te worden gemaakt.