SBS Investments
Image default
Industrie

Heeft u een metaalbedrijf nodig? Bekijk uw opties

Bent u op zoek naar een gerenommeerd metaalbedrijf? Kies dan voor een bedrijf dat tot de top 3 beste metaalverwerkingsbedrijven in heel Nederland (en zelfs de top 10 van Europa) behoort. Bij BOZ Group uit Bergen op Zoom wordt kwalitatief maatwerk geleverd, evenals eerlijk en gedegen advies gegeven. U kunt bij het metaalbedrijf terecht voor uiteenlopende soorten metaalwerkzaamheden. Het bedrijf heeft een eigen machinepark waar talloze diensten voor tal van industrieën worden aangeboden. Met andere woorden: het maakt niet of u actief bent in de elektrotechnische industrie of juist de industrie voor voedingsmiddelen, of u op zoek bent naar industriële diensten of juist zero-defect-series – er wordt voor u gezorgd. Bij het gerenommeerde metaalbedrijf krijgt u precies te horen waarmee u kunt worden geholpen.

Hier schakelt u het bedrijf voor in

U schakelt het metaalbedrijf in voor verschillende diensten en bijpassende werkzaamheden. Dit wordt door veel verschillende klanten, ook van over de grens, gedaan. Bij het bedrijf kunt u bijvoorbeeld staal laten poedercoaten, TIG laten lassen, systeemmontage laten uitvoeren, of metalen platen laten bewerken. Ook kunt u terecht voor volledige systeemmontage en voor omkastingen. De door u opgegeven specificaties worden verwerkt in het machinepark, aan de hand van duidelijke afspraken die teleurstelling en onenigheid achteraf dienen te voorkomen. U ontvangt altijd op maat gesneden advies van een medewerker, die uiterst deskundig is in zijn vakgebied.

Kwaliteit verzekerd

Schakelt u BOZ Group metaalbedrijf in? Dan verzekert u zich van de beste kwaliteit, het beste maatwerk en eerlijk advies. De specialisten in dienst weten waarover ze spreken en bespreken met u wat haalbaar is en wat niet. Desgewenst leveren zij onafhankelijk en helder advies op maat. Het metaalbewerkingsbedrijf heeft een uitstekende reputatie op basis van geleverde kwaliteit en service. Daarnaast is het bezig met ondernemen op maatschappelijk verantwoorde wijze. Zo wordt er bij alle productieprocessen rekening gehouden met de veiligheid en de impact op het milieu.

https://bozgroup.nl/