SBS Investments
Image default
Industrie

Laat rvs frezen naar uw gewenst ontwerp

Op zoek naar een bedrijf dat uw technische ontwerpen écht weet te vertalen naar uw gewenste eindproduct? Zoekt u een bedrijf dat niet alleen de levering van materialen op zich neemt, maar allerlei onderdelen binnen het productieproces? Binnen Nederland zijn er maar een handje vol full-service bedrijven te vinden op het gebied van machinale metaalverspaning die gespecialiseerd zijn in het leveren van maatwerk. Metalltec Benelux B.V. is een bedrijf met jarenlange ervaring dat alle onderdelen van het productieproces in de vingers heeft en vrijwel ieder technisch probleem weet op te lossen. Van het frezen van rvs tot aan lassen en CNC draaien; vrijwel iedere discipline binnen de metaalbewerking wordt vertegenwoordigd in het team van specialisten.

Diverse soorten metaalbewerking

Het bedrijf is Lloyd gecertificeerd en heeft experts in dienst die gespecialiseerd zijn in allerlei vormen van machinale metaalverspaning en werkzaam zijn voor diverse branches. Voor de scheepvaart, voedsel- en verpakkingsindustrie, chemie en interieur design en elektrotechniek wisten zij al diverse succesvolle diensten te leveren. Zij assisteren u vanaf ontwerp, tot het ontwikkelen van het product en uiteindelijk tot aan de bulkproductie van goederen. Het bedrijf biedt diverse disciplines binnen de metaalbewerking aan, waaronder het frezen van rvs, CNC draaien, stempelen en lassen van een grote verscheidenheid aan materialen, zoals metalen, kunststoffen en non-ferromaterialen. Ze beschikken daarnaast over diverse CNC-bewerkingsmachines en een geconditioneerde meetkamer, waarmee alle producten uitvoerig worden gemeten en gecontroleerd, waardoor ze een hoogwaardige kwaliteit realiseren.

Profiteer van verschillende diensten door specialisten

U geniet bij Metalltec Benelux B.V, gevestigd in Dordrecht, van een klantgerichte en flexibele aanpak, waarmee ze vrijwel ieder technische uitdaging weten aan te pakken. Zo realiseert u uw gewenste eindproduct dat helemaal op maat is geproduceerd. Voor onder andere het frezen van rvs of andere diensten neemt u eenvoudig contact op met het bedrijf en laat u zich eerlijk adviseren door de specialisten met jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken op het gebied van metaalverspaning.

https://metalltec.nl/

Gerelateerde artikelen

Online een maatwerk servomotor kopen

Spuitgieten in Amsterdam, de nieuwste techniek voor massaproductie

Kies voor de perfecte radius door buizen te laten buigen van ieder materiaal