SBS Investments
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bescherm uw ondergrond door rijplaten te huren

Organiseert u binnenkort een evenement op een speciale locatie? Dan is het zowel voor de voertuigen die helpen met op- en afbouwen als voor de bezoekers belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is. Doordat er veel vervoer op en naar het terrein is, wordt de ondergrond flink belast. Het is daarom zaak dat u deze ondergrond beschermt. Een oplossing hiervoor is het huren van rijplaten. De voordelen zijn legio: u biedt de ondergrond bescherming tegen schade van de autobanden, bovendien kunnen de voertuigen snel op en neer rijden om hun werk goed uit te voeren. Ook het continu op en neer lopen van voetgangers op uw evenement kan schadelijk zijn voor uw grond. Het huren van rijplaten biedt hier tevens een oplossing voor.  

Rijplaten maken uw terrein berijdbaar

Het bedrijf Verbruggen-Volkel in Noord-Brabant is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten die geschikt zijn voor elke ondergrond. Naast evenementen zijn deze platen ook erg handig bij bouwprojecten. In de bouw wordt vaak gebruik gemaakt van zwaar materieel. Hierbij moet u onder andere denken aan hijskranen en cementwagens. Wanneer deze over een onstabiele ondergrond rijden, brengt dit de nodige risico’s met zich mee. De voertuigen kunnen wegglijden, vast komen te zitten of zelfs omvallen. Met het huren van rijplaten voorkomt u dit soort problemen.

Maak gebruik van deze logistieke oplossingen

Schakel de diensten van Verbruggen-Volkel in de provincie Noord-Brabant in om rijplaten te huren voor uw evenement of project. Zij hebben al ruim 35 jaar ervaring met het ondersteunen van horizontaal en verticaal transport. Het verhuren van rijplaten doen zij met veel passie, creativiteit en inzicht. De medewerkers van dit bedrijf bieden u een deskundig advies hoe uw vervoer het best kan worden aangepakt. Maak uw terrein berijdbaar met de logistieke oplossingen van deze verhuurder. Neem contact op met deze specialist in rijplaten verhuur en zorg ervoor dat u voorzien bent van een stabiele ondergrond.

https://verbruggen-volkel.nl/