SBS Investments
Image default
Auto's en Motoren

Auto import vanuit Amerika vereist specialistische hulp

Als u voor auto import uit Amerika kiest merkt u direct dat hier vaste kosten bij komen kijken, zoals invoerrechten, transportkosten, btw, de BMP-afhandeling en natuurlijk de aankoopprijs. Bij het importeren van een auto uit de USA heeft u waarschijnlijk geen zin om zich druk te maken om het kostenplaatje en het bijkomende regelwerk. Schakelt u dan ook de experts van Marlog Car Handling in. Bij dit bedrijf legt men zich toe op in- en export van auto’s, motoren, oldtimers en boten op een wereldwijde basis. Zij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten, waarbij zij een beroep doen op de vele jaren ervaring die zij reeds in het vak hebben opgedaan. U hoeft niet verder te zoeken naar een betrouwbare partner voor de import of export van bijzondere voertuigen.

Stroomlijn uw auto import met professionele assistentie

Marlog Car Handling verzorgt uw auto import vanuit Amerika met een volledig ontzorgd transport. Zij nemen het gehele proces van u over; vanaf de koop van de auto tot de uiteindelijke bezorging bij u thuis. Zo kunt u er zeker van zijn dat een auto die u bestelt via Marlog Car Handling in perfecte staat wordt geleverd. Dit bedrijf heeft tevens de kennis, de ervaring en de connecties om ervoor te zorgen dat uw leveringen spoedig verlopen. Zo hoeft u nooit lang op uw nieuwe auto te wachten. Het enorme internationale netwerk dat Marlog Car Handling in de 20 jaar van hun bestaan heeft opgebouwd stelt hen in staat om relatief eenvoudig een auto voor u te importeren uit de USA. Hun deskundigen zijn al in te schakelen voor een zeer scherp tarief. Het regelwerk wordt u uit handen genomen en dankzij de snelle afhandeling bent u soms zelfs nog voordeliger uit!

Vraag een offerte aan

Wanneer u een auto op het oog heeft die u import vanuit Amerika wilt kopen, is uw eerste telefoontje naar Marlog Car Handling. Hun experts kunnen direct deze klus van u overnemen; importeren van de auto uit de USA was nog nooit eerder zo eenvoudig. Heeft u interesse in de diensten van Marlog Car Handling? U kunt dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door te  bellen naar de klantenservice van dit bedrijf.

https://www.marlog-car-handling.eu/