De uitkomst voor valbeveiliging op een klein dak

Tijdenlang was er geen goede oplossing voor valbeveiliging op een klein dak terwijl dit wel verplicht is voor het werken op hoogtes vanaf 2,5 meter. Deze regel is terug te lezen in het Bouwbesluit samen met de richtlijnen waaraan een valbeveiliging dient te voldoen. Alhoewel de meeste mensen het belang van de veiligheid goed begrepen, heerste er ook veel frustraties omdat er geen efficiënt valbeveiligingssysteem bestond voor kleine oppervlakten. De ontwikkelaars van het WireworkeR systeem voelden deze frustratie ook en besloten hierop iets te bedenken. De valbeveiliging van dit bedrijf werd een uitkomst voor een klein en plat dak.

Een flexibel systeem voor verschillende oppervlakten en hoogtes

Het veiligheidssysteem van WireworkeR is speciaal ontwikkeld voor het werken op hoogte en kleinere oppervlakten. Het systeem kan gebruikt worden tot een hoogte van drie meter en een maximaal platform van ongeveer 3,5 bij 7,5 meter. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van ankerpunten, onderscheidt dit systeem zich ten opzichte van andere vormen van valbeveiliging voor een dak. Het systeem van WireworkeR zorgt namelijk voor volledige bewegingsvrijheid op het te werken oppervlak. Er bevindt zich geen enkel hulpmiddel op het werkgebied omdat u vast zit aan een beveiligingslijn boven uw hoofd. Tevens is het systeem makkelijk te vervoeren en tillen omdat het is gemaakt van lichtgewicht aluminium.

Snelheid en veiligheid gegarandeerd

In slechts 15 minuten kan één persoon het WireworkeR systeem in elkaar zetten. Of het nu om inspectie, onderhoud of coating van een klein dak gaat, binnen een kwartier kunt u veilig aan de slag. Urenlang bezig zijn met het opzetten van een veilig systeem tegen het vallen is dankzij WireworkeR verleden tijd. Ook hoeft u niet bang te zijn dat wanneer u dit systeem aanschaft u eerst dagenlang moet uitvogelen hoe het nu allemaal precies werkt. Wanneer u het veiligheidssysteem van WireworkeR aanschaft, wordt u eerst opgeleid. Veiligheid is het allerbelangrijkste.

https://wireworker.nl/