SBS Investments
Image default
Zorg

Welke zorgverzekering past bij mij?

Met een groot aanbod aan verschillende zorgverzekeraars en aanvullende verzekeringen, vragen veel mensen zich af: welke zorgverzekering past bij mij? U wilt graag een zorgverzekeraar die u niet te veel laat betalen, en waarbij u kunt rekenen op kwalitatieve zorg en ruime vergoedingen. Daarnaast wilt u een zorgverzekeraar die goede service verleent en met u meedenkt. Salland is een regionale zorgverzekeraar zonder winstoogmerk en richt zich volledig op het bieden van de beste zorg in de regio. Daarbij helpen we u graag om de juiste zorgverzekering te vinden voor uw situatie.

Salland zorgverzekering op maat

Iedereen is verplicht om in ieder geval een basisverzekering af te sluiten, om de meest noodzakelijke zorg te dekken. Dit is echter niet voor iedereen voldoende. Daarom kunt u in 2018 kiezen tussen vijf aanvullende verzekeringen en/of drie tandartsverzekeringen. Zo kunt u uw zorgverzekering zoveel mogelijk laten aansluiten op uw zorgbehoeften. Het declareren van rekeningen maken wij zo gemakkelijk mogelijk en u hoeft nooit lang te wachten op de vergoeding.

Premie ziektekostenverzekering 

Elk jaar worden er veranderingen doorgevoerd in de zorg, dus ook in 2018 zullen er weer aanpassingen gedaan worden. Dit heeft vaak invloed op de kosten van uw zorgverzekering en het bedrag dat u vergoed krijgt voor bepaalde behandelingen. Op de website van zorgverzekeraar Salland kunt u terugvinden wat de wijzigingen precies inhouden. Ook kunt u hier uw premie ziektekostenverzekering berekenen.

Gemeentepolis

Zorgverzekeraar Salland is biedt een regionale zorgverzekering. Voor inwoners van de gemeente Deventer, Hellendoorn, Raalte, Rijssen-Holten, Voorst, Berkelland en Olst-Wijhe hebben wij, in samenwerking met de gemeente een speciale gemeentepolis samengesteld. Voor deze gemeentepolis komt echter niet iedereen in aanmerking. Bekijk de voorwaarden op onze site of vraag informatie op bij uw gemeente.  

https://www.salland.nl/