SBS Investments
Image default
Tweewielers

Waarom kiezen voor een vouwfiets van Brompton?

Gaat u vaak met de trein naar uw werk, maar is het vanaf het station eigenlijk net te ver om te lopen? Waarschijnlijk neemt u dan de bus, maar het is natuurlijk sportiever als u met de fiets gaat. Zo heeft u geen last meer van niet-aansluitende bustijden en bent u meteen lekker gezond buiten in beweging. Een vouwfiets geeft u de vrijheid om altijd te kunnen vertrekken wanneer u wilt, zonder geld kwijt te zijn aan fietsverhuur of fietsenstallingen. U neemt uw vouwfiets immers eenvoudig mee in de trein. Vooral de vouwfiets van Brompton, te koop bij ZwaanBikes in Rotterdam, is ideaal. Deze fiets is sterk, wendbaar en gemakkelijk op te vouwen tot een klein pakket. Hij neemt weinig ruimte in, waardoor u hem ook in de spitsuren mee mag nemen in de trein. Wel zo handig!

Wat zijn de unieke voordelen van deze vouwfiets?

De Brompton vouwfiets is zeer comfortabel en heeft kleine wielen. Hierdoor bent u bij stoplichten snel weg, wat ideaal is in de drukte van een grote stad. Verder heeft de fiets een stevig stalen frame en goede anti-lek banden. De fiets kan dus tegen een stootje en de kans op pech onderweg is klein. Bovendien wordt de fiets met de hand gebouwd, waardoor eventuele mankementen snel worden ontdekt en u dus verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. Verder is de fiets ook heel snel op te vouwen. Binnen een paar seconden is het een compact pakket! Ook de fiets weer uitvouwen is zo gebeurd. Zo bent u altijd snel onderweg, wat zeker bijdraagt aan het halen van uw trein.

Waarom is de kans op diefstal klein?

De kans dat de Brompton vouwfiets gestolen wordt is klein, omdat uw de fiets kunt opvouwen en daarom gemakkelijk veilig binnen stalt. Misschien zelfs wel naast uw bureau! Ook kunt u de fiets eenvoudig bij u thuis binnen wegzetten, bijvoorbeeld in de hal. Hier staat uw fiets veel veiliger dan op straat.

https://czwaan.nl/