Waarom investeren in Ethereum?

Er bestaan steeds meer verschillende cryptocurrency. De bekendste is de Bitcoin, daar heb je vast ook wel van gehoord. Deze cryptovaluta is de grootste van allemaal, maar er zijn nog een paar grote bij gekomen. Een hiervan is de Ethereum. De Ether kan ook heel interessant zijn om in te investeren. Wil je weten waarom? Lees dan gauw verder! 

Ethereum is een goed alternatief

Omdat Bitcoin steeds groter wordt, neemt het risico voor investeerders en particulieren ook toe. Hierdoor gaan ze op zoek naar een alternatief. Dit alternatief is voor velen de ETH. Het is daarnaast ook een goed alternatief. 2020 is namelijk het jaar voor de crypto. De tweede grootste munt is dit jaar al meer dan verdubbeld in waarde. Bekijk de huidige ethereum koers bij Bitvavo. 

Ethereum is mainstream

De waarde van ETH zal alleen nog maar toenemen. Het is namelijk een van de meest bekende cryptovaluta na de Bitcoin. Dit geldt niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Hierdoor blijven er ook mensen in investeren. Dit geldt ook zeker voor mensen met weinig kennis. Zolang er nog steeds geld wordt bijgepompt, blijft de waarde stijgen. 

Ethereum is veelzijdig

Dit platform is veel meer dan alleen een cryptocurrency. Het is een netwerk waar gedecentraliseerde apps op kunnen draaien. Daarnaast kunnen via dit platform contracten worden gepasseerd, zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Hierbij kun je denken aan een notaris. 

De roadmap van Ethereum is goed

De roadmap voor de Ethereum ziet er ook goed uit. Het netwerk moet nog veiliger worden, en ook nog sneller en toegankelijker. Daarnaast zal er in de toekomst een overstap gemaakt worden. Ze willen graag van een Proof-of-work systeem overstappen naar een proof-of-stake systeem. Voor veel beleggers moet dit toch goed klinken! Weet je niet wat dit inhoudt? Op internet vind je veel informatie hierover. 

Ben jij ook overtuigd van de Ethereum? Je kunt online eenvoudig ethereum kopen. Er zijn verschillende aanbieders. Oriënteer je dus goed. Veel succes!