SBS Investments
Image default
Vervoer en transport

Met een taxi naar uw medische afspraken in of buiten Den Haag

Met een zorgtaxi wordt u op comfortabele wijze vervoerd naar uw medische afspraak in het ziekenhuis, revalidatiecentrum of bij een dokter. Dat is ontzettend prettig wanneer u regelmatig de specialist moet zien of wanneer u er alleen voor staat. Het is aangeraden om bij uw zorgverzekeraar na te vragen of een rit met de zorgtaxi binnen uw vergoedingen valt. Zo is het mogelijk om de rit vergoed te krijgen als u voor behandeling van nierdialyse of chemotherapie op afspraak moet, maar ook als u een visuele beperking heeft. Er zijn dus vele mogelijkheden om een rit met de zorgtaxi ook betaalbaar te maken.

Ruime zitplaatsen en comfortabel vervoer

Heeft u een zorgtaxi nodig om naar uw bestemming toe te gaan? Heeft u bijvoorbeeld een afspraak in het ziekenhuis of wilt u familie bezoeken die u niet zelf op kan halen? Bij taxicentrale Den Haag Tax heeft u de mogelijkheid om een taxi te bestellen die comfortabel is ingericht. In deze taxi heeft u goed de ruimte en wordt u dus in alle gemak naar uw bestemming in Den Haag of daarbuiten gebracht. Bovendien spreken alle chauffeurs die werkzaam zijn bij Den Haag Tax goed Nederlands, zodat communicatie geen probleem voor u is. Naast een rit naar uw bestemming heeft u dus ook een fijn sociaal contact deze dag. Heeft u een inklapbare rolstoel? Deze nemen de chauffeurs graag voor u mee zodat u zeker mobiel bent wanneer u op de plaats van bestemming aankomt.

Reserveer uw rit online of bel naar de taxicentrale

Bij Den Haag Tax boekt u op eenvoudige wijze een taxi die u naar uw bestemming brengt. De voordelige, vaste tarieven zijn altijd duidelijk en vooraf gecommuniceerd zodat u goed weet waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen of lukt het niet om via de website de taxi te reserveren voor uw rit van of naar Den Haag? Neem dan telefonisch contact op, dan helpen de medewerkers bij de taxicentrale u graag verder.