SBS Investments
Image default
Alarmsysteem

Tips tegen inbrekers

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat er wordt ingebroken in huizen. Inbrekers zijn niet bang en slaan keer op keer hun slag. U wilt natuurlijk niet dat er in uw huis ingebroken wordt. Een inbraak levert veel schade en gedoe op. Maar het zorgt er ook voor dat u zich minder veilig gaat voelen in uw eigen huis. In dit artikel worden een aantal tips gegeven hoe u kunt voorkomen dat er wordt ingebroken bij uw huis.

Vergeet allereerst nooit op de deur op slot te doen. Het zal niet voorkomen dat een inbreker aan elke deur gaat voelen en uw deur op dat moment toevallig niet op slot zit. Maar wanneer er wordt ingebroken en uw deur was op dat moment niet op slot, is het bij de politie en uw verzekering heel lastig om aangifte te doen, omdat u geen bewijs heeft dat het daadwerkelijk een inbraak was.

Vervolgens is het goed om te letten op trucjes die inbrekers gebruiken. Zo plaatsen ze bijvoorbeeld een takje voor de deur om te kijken of er voor langere tijd niemand thuis is. wanneer dit takje namelijk blijft staan betekent dit ook dat de deur open wordt gedaan en er iemand thuis is. wanneer u op vakantie bent is het verstandig om iemand anders af en toe de post weg te laten halen en een lamp in te stellen op een tijdklok waardoor het niet lijkt alsof het huis onbewoond is. wanneer inbrekers dit namelijk eenmaal doorhebben is het heel aantrekkelijk om in te breken. Ook is het handig om uw buren op de hoogte te brengen van het feit dat je op vakantie bent, zodat zij een extra oogje in het zeil kunnen houden.

Ook is het natuurlijk een hele goede optie om een beveiligingscamera te plaatsen. Dit zal inbrekers zeker doen afschrikken wanneer ze zien dat ze gefilmd worden tijdens de inbraak. Toch zal het ze nog kunnen lukken om binnen te komen, om dit volkomen tegen te gaan kunt je een alarmsysteem aanschaffen. Hierdoor zal er een alarm afgaan wanneer een inbreker het huis betreedt en dit voorkomt inbraken.

http://www.onlinecamerashop.nl

Gerelateerde artikelen

Winter is coming