Serre laten aanbouwen?

Als je meer uit je woning en tuin wil halen is serre aanbouw een hele goed optie waarmee je de woning wat groter maakt en tegelijkertijd meer van de tuin kunt genieten.

Bij een serre aanbouw wordt de serre niet los maar tegen bestaande constructie van het huis gebouwd. Voordat het bouwbedrijf dit kan doen moeten ze komen kijken naar bestaande constructie van de woning. Ze moeten kijken wat er aangepast moet worden en of ze het kunnen aanpassen. Soms moeten er dingen verwijderd worden of juist aan de woning toevoegt worden. Je kunt hiervoor een afspraak maken met diverse bouwbedrijven in Nederland.

Je begint eerst met het aanvragen van een offerte wat je gewoon online kunt doen en daarna word een afspraak gemaakt met de expert van het bouwbedrijf . De experts zal langskomen en een inspectie doen. Tijdens de inspectie wordt er besproken wat er allemaal mogelijk is voor serre aanbouw de wat de kosten hiervoor bedragen. Na het gesprek zal het bouwbedrijf een offerte opmaken en indien akkoord gaat het project verder. Meestal kunnen de bouwbedrijven al snel beginnen met de serre aanbouw.

Voor meer informatie kun je een van de onderstaande websites bezoeken.

serbo.nl/

serreaanbouw.nl/

serreexclusief.nl/