SBS Investments
Image default
Beauty en verzorging

Maak met rijstwater je krullen weer gezond

Rijstwater dat geproduceerd wordt door Rice Up! Rijstwater is ideaal voor mensen met krullen en andere typen haar. Het is een vorm van natuurlijke haarverzorging die al eeuwen gebruikt wordt in China. De verschillende stoffen die vrijkomen bij de fermentatie van rijst zorgen ervoor dat jouw haar sneller groeit en ook sterker wordt. Dit zijn slechts enkele redenen om rijstwater te gebruiken voor je haar.

Rijstwater is niet alleen voor krullen

Vaak wordt er gezegd dat rijstwater alleen voor krullen is. Echter is dit helemaal niet zo! Rice Up! Rijstwater stimuleert iedereen om rijstwater voor je haar te gebruiken. Het heeft namelijk vele goede eigenschappen voor je haar en hoofdhuid. Voordat je rijstwater voor je haar gaat gebruiken is het goed om te weten wat jouw haar nodig heeft. De medewerkers van de webwinkel denken en kijken graag met je mee en geven jou vrijblijvend advies over welke producten je het beste kunt gebruiken. Soms is het nodig om terug te gaan naar de basis om jouw haar de kans te geven zich goed te herstellen. Op de site van deze webwinkel vind je drie verschillende varianten: pepermunt, lavendel en rozemarijn. Al deze kruiden hebben hun eigen kenmerken waardoor ze jouw hoofdhuid kunnen verbeteren. Heb je last van roos? Dan raadt deze webwinkel rijstwater met pepermunt aan voor je haar.

Creëer sterker haar

Of je nu rijstwater gebruikt voor je krullen, kroeshaar of stijle haar, er is altijd wel een variant die goed bij je past. Rijswater is ideaal voor je haar doordat het van binnenuit je haar herstelt. Daarnaast ruikt het ook nog onwijs lekker. Op de website van deze webwinkel vind je nog meer informatie over hun producten. Daarnaast lees je ook verschillende ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan. Laat je haar weer stralen met rijstwater.