SBS Investments
Image default
Electronica en Computers

Geef uw auto meer vermogen; kies voor chiptuning

Als u het vermogen van uw auto wilt verhogen maar ook nog eens zuiniger wilt rijden, kan chiptuning u de oplossing bieden. Door middel van het proces van chiptuning zal het vermogen van de motor in uw auto binnen een veilige marge worden verhoogd. Het door de fabrikant geïnstalleerde motormanagement van uw auto is immers voorzien van vooraf afgestelde kenvelden. Een nieuwe auto koopt is uw auto zo afgesteld dat er sprake is van een ruime veiligheidsmarge. Deze is echter zo ruim ingesteld dat er onnodig vermogen verloren gaat. U kunt daarom het bedrijf Chip Performance in de arm nemen om de topsnelheid van uw auto te verhogen, zonder dat dit voor extra belasting op de motor zorgt.

Laat een specialist de chiptuning software van uw auto optimaliseren

Als u bij kiest voor chiptuning bij Chip Performance bent u verzekerd van service van dé specialist in het vakgebied. Zij hebben ruime ervaring met het aanpassen van verschillende kenvelden in de motormanagement-software. Zij passen deze kenvelden doorgaans aan bij een chiptuning:

  • De voorontstekingstemperatuur
  • De turbo-druk
  • Het lucht-/brandstofmengsel

Nadat deze aanpassingen gedaan zijn worden de resultaten ervan getoetst en geanalyseerd. Wanneer de experts bespeuren dat de motortemperatuur omhoog gaat, zal deze weer naar beneden aangepast worden. Dit uitvoerig proces is van belang om de motor van uw auto zo optimaal mogelijk af te stellen. Zo wordt schadelijke hitte in de motor vermeden, terwijl u zult merken dat uw auto aanzienlijk beter rijdt en optrekt.

Wat kan chiptuning voor uw auto of ander voertuig betekenen?

As u interesse heeft in chiptuning voor uw auto omdat u benieuwd bent naar de mogelijke prestatiewinst die deze oplevert, neemt u dan contact op met Chip Performance. De chiptuning-experts van dit bedrijf geven u deskundig advies op maat. Ook kunt u op de website van Chip Performance een handige tool vinden waarmee u zelf de prestatiewinst van chiptuning voor uw auto kunt berekenen. Als u een ander voertuig heeft dan een auto, zoals een tractor of een bouwmachine, dan kunnen deze specialisten u nog steeds van dienst zijn. Zo passen zij bijvoorbeeld agrituning toe bij landbouwmachines, waardoor u over meer vermogen en koppel komt te beschikken en daarbij brandstofbesparing realiseert. Neem vandaag nog contact op met dit bedrijf zodat u ook kunt profiteren van de voordelen van chiptuning!

https://www.chipperformance.nl/