SBS Investments
Image default
Electronica en Computers

De beste communicatie voor gidsen

Axitour verkoopt en verhuurt audio communicatiesystemen voor rondleidingen. Of het nu gaat om om een City Tour, een fabrieksrondleiding of een rondleiding in een museum. Daarbij hebben wij een grote voorraad van audiosytemen, waardoor wij altijd een oplossing kunnen bieden.

Als gids van een groep mensen bent u niet altijd even goed verstaanbaar; dit kan komen door de grootte van de groep of omgevingsgeluiden. Om dit in goede banen te leiden biedt een simplex of duplex communicatiesysteem uitkomst. Axitour heeft diverse audio communicatiesystemen en oplossingen voor ieder type rondleiding; binnen of in de buitenlucht, voor kleine en grote groepen mensen en voor zakelijke als recreatieve doeleinden; voor ieder type event hebben wij een communicatiesysteem.

Hostmanship en gastvrijheid zijn zaken waar steeds meer bedrijven een concrete invulling aan willen geven in de bedrijfsprocessen. Door uw gasten tijdens uw rondleiding te voorzien van een communicatiesysteem bent u ervan verzekerd dat zij alles goed horen en optimaal worden betrokken in de rondleiding. Axitour heeft diverse communicatiesystemen die uw gasten een gastvrije rondleiding zullen bezorgen.

Steeds meer bedrijven geven bedrijfsrondleidingen. Hierbij worden de gasten nogal eens rondgeleid in een fabrieks- of productiehal. Om dit in goede en veilige banen te leiden kan een communicatiesysteem uitkomst bieden. In dit soort omgevingen wordt gewerkt en de bedrijfsprocessen kunnen veel omgevingsgeluid en mogelijke gevaren met zich meebrengen. Met een communicatiesysteem staat u in direct contact met de gasten en kunt u hen in geval van een calamiteit of een naderend gevaar tijdig informeren.