Het netwerkbeheer uitbesteden: dit zijn de voordelen

Het netwerkbeheer uitbesteden van je bedrijf of instelling kan je een aantal grote voordelen opleveren. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de vraag of alle computersystemen wel naar behoren werken. Zeker als je bedrijf gebruik maakt van complexe systemen kan dit cruciaal zijn. Maar ook als je alleen maar een tekstverwerker, spreadsheet en mailprogramma en het internet gebruikt wil je natuurlijk zonder haperingen gebruik kunnen maken van het netwerk. Het netwerkbeheer uitbesteden kan ervoor zorgen dat je systeem altijd goed werkt en dat je er op ieder moment van de dag op kunt vertrouwen.

Nooit meer een back-up vergeten

Vaak wordt het maken van back-ups op de lange baan geschoven. Want het kost zoveel tijd en ach dat systeem crasht toch nier zomaar? Maar dan ineens gaat het wel mis en ben je een heleboel belangrijke data kwijt. Het netwerkbeheer uitbesteden verzekert je ervan dat er op gezette tijden, als je wilt zelfs dagelijks, back-ups worden gemaakt van je data. Zo kun je nooit veel informatie kwijtraken bij een systeemcrash. In principe zelfs helemaal niet, aangezien back-ups in de regel ’s nachts worden gemaakt als er op de meeste kantoren niet wordt gewerkt. Als er wat misgaat kan de back-up worden teruggeplaatst en kun je gewoon weer aan het werk alsof er niets is gebeurd.

Een systeem dat altijd werkt, dat wil iedereen

Het netwerkbeheer uitbesteden geeft je een vrijwel 100% garantie dat jouw systemen altijd feilloos werken. Nemesys is een bedrijf dat het beheer van het netwerk op zich kan nemen. Je netwerkbeheer aan hen uitbesteden betekent dat je volledig wordt ontzorgd als het om je software en data gaat. Er worden niet alleen back-ups gemaakt maar ook software updates geplaatst en onderhoud en reparatie aan je systemen uitgevoerd indien nodig. Neem dus snel contact op voor meer informatie of vraag via het contactformulier op de website direct een offerte op maat aan.

https://www.nemesys.nl