SBS Investments
Image default
Electronica en Computers

Combineer Kentico CMS met API Management voor meer potentieel

Wilt u als bedrijf een kwaliteitsslag maken in het bereiken van uw doelgroep? Dan is Kentico CMS een interessante optie. Hiermee krijgt u toegang tot duizenden applicaties, welke doorlopend met elkaar communiceren om uw bedrijf te voorzien van essentiële informatie. Door hierbij ook nog API Management toe te passen, kunt u data omzetten naar reële boodschappen en deze precies op het juiste moment bij de doelgroep afleveren. Conversieoptimalisatie in de meest pure vorm.

Wat kunt u nog meer met Kentico CMS

Is uw bedrijf actief in de e-commerce branche, dan is het belangrijk om op meerdere platformen naar voren te komen. Kentico CMS is een ASP.NET CMS-systeem waarmee uw bedrijf e-commerce, content en online marketing tegelijk kan beheren. Vanuit deze basis creëert u uitstekende websites met de hoogst mogelijke klantbeleving. Natuurlijk heeft u hiervoor data nodig van de doelgroep; waar komt deze op de website, welke pagina’s worden bezocht, waaruit volgen conversies en op welk moment verlaten bezoekers uw website? Dat inzicht krijgt u door middel van API Management. Een API is altijd actief op de achtergrond van de website en communiceert met andere platformen voor een uitwisseling van data. Met de kennis van Datacon komt ook uw bedrijf verder.

Een integraal en snel systeem

Kentico CMS zorgt ervoor dat u in korte tijd een enorme doelgroep kunt bereiken. Door standaard platformmanagement bent u in staat dezelfde boodschap naar honderden, zelfs duizenden applicaties en websites te zenden. Middels rapportages ontvangt u waardevolle informatie over trends die op ieder willekeurig moment spelen, zodat u direct en slagvaardig kunt toeslaan. API Management is daarmee één van de belangrijkste elementen om direct te koppelen met uw Kentico CMS. Denk niet in protectionisme, maar maak gebruik van alle aanwezige data. Met API Management configureert u zowel private als publieke API’s, waardoor u een bulk aan kennis en data direct tot uw beschikking heeft en dat ziet u terug in de mogelijkheden.