SBS Investments
Image default
Tweewielers

De fietsenwinkel in de regio Breda met de beste merken

Wanneer u een nieuwe fiets nodig heeft en in de omgeving van Breda woont, dan is het zeker een aanrader om eens langs te gaan bij Van Boxel Tweewielers in Galder. U vindt hier fietsen van toonaangevende merken als Cortina, Gazelle, Koga en Giant. Maar ook fietsen van minder bekende merken als Cannondale vindt u in de mooie showroom van deze tweewielerspecialist. Van al deze merken hebben ze verschillende typen fietsen, zoals stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Wat voor fietser u ook bent, u vindt dus altijd de meest geschikte fiets in het ruime assortiment van deze fietsenwinkel nabij Breda.

Meer dan fietsen alleen

U vindt bij Van Boxel Tweewielers allerlei soorten fietsen, maar dat is niet het enige. U kunt hier namelijk ook terecht voor verschillende onderdelen, accessoires en fietskleding. Zo kunt u goed voorbereid en op een comfortabele manier aan uw fietstocht beginnen. Is er iets mis met uw fiets? U bent natuurlijk van harte welkom bij deze specialist in Galder om het euvel aan uw fiets te laten verhelpen. Gaat u liever zelf aan de slag? In deze complete fietsenwinkel in de buurt van Breda vindt u ook verschillende soorten gereedschap om verschillende kleine problemen aan uw fiets zelf op te lossen.

De fietsenwinkel met een uitstekende reputatie

Van Boxel Tweewielers kan bouwen op een jarenlange ervaring. Door de jaren heen heeft deze specialist een uitstekende reputatie opgebouwd. Ze hebben namelijk een groot aanbod en een zeer klantgerichte service. Dit is dus een zeer complete fietsenwinkel, niet alleen wat betreft het grote assortiment, maar zeker ook op het gebied van de uitstekende service. Heeft u een nieuwe fiets nodig, zijn er onderdelen aan uw fiets aan vervanging toe of heeft u andere problemen met uw fiets? Genoeg redenen om langs te gaan bij deze fietsenwinkel in de omgeving van Breda. Ze helpen u graag.

https://www.vanboxel.eu