SBS Investments
Image default
Groothandel

Laat de verpakking van je cadeau ontwerpen door professionals

Wil je je relatiegeschenk of jubileumcadeau helemaal afmaken met een creatieve verpakking? Laat dan je verpakking ontwerpen door Kilsdonk Packaging! Zij staan bekend om hun professionele verpakkingsdesign en ontwerpen jouw verpakking met grote zorg en deskundigheid. Hierbij staat centraal dat de verpakking uniek en onderscheidend is, maar daarnaast ook helemaal aansluit bij jouw wensen. Daarnaast streeft dit bedrijf ernaar om voornamelijk luxe verpakkingen te ontwerpen. Ze gaan voor de mooiste productpresentaties en zorgen er daarom ook voor dat jouw product zo goed mogelijk wordt gepresenteerd. Aan de hand van een creatieve en luxe verpakking kan dit waar worden gemaakt.

Een creatieve verpakking maakt je cadeau af

Bij Kilsdonk Packaging hebben ze veel ervaring met het ontwerpen van verpakkingen. Dit betekent dat ze al veel creatieve ontwerpen en ideeën hebben bedacht en jou hier dus goed over kunnen adviseren. Ze helpen je daarnaast bij het hele proces, van het ontwerpen tot het produceren van de verpakking. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en behoeftes. Heb je zelf al een specifiek idee voor een ontwerp? Geen probleem! Deze professionals werken het concept uit en stemmen het af op jouw ideeën. Kies daarnaast zelf het materiaal, de kleur en de vorm van de verpakking uit. Alles is mogelijk! Ga bijvoorbeeld voor een klepdoos met magneetsluiting, een displayverpakking of voor een geschenkdoosje.

Kies voor maatwerk en luxe verpakkingen

Bij Kilsdonk Packaging leveren ze maatwerk en ontwerpen ze luxe verpakkingen van hoge kwaliteit. Deze specialist mocht al verpakkingen ontwerpen voor bekende merken als Douwe Egberts, Heineken en Panasonic. Ze leveren producten van hoge kwaliteit en gaan proactief te werk. Dit wil zeggen dat ze het volledige proces uitvoeren en hierbij de klant volledig betrekken. Zo komt de klant niet voor verassingen te staan. Transparante communicatie en klantgerichtheid staan hierbij centraal. Laat je verpakking dus ontwerpen en produceren door Kilsdonk Packaging! Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor advies kun je contact met hen opnemen.

https://www.kilsdonkpackaging.nl