SBS Investments
Image default
Auto's en Motoren

Bewustwording van snelheidslimieten dankzij snelheidsdisplays

Snelheidsdisplays zijn apparaten die de snelheid meten van een auto die langsrijdt. De snelheidsdisplays voor verkeersveiligheid dragen bij aan beter rijgedrag en meer bewustwording bij de bestuurders. Doordat de wegen steeds drukker worden en automobilisten zich steeds minder goed lijken te concentreren op de weg, is het belangrijk dat men op zoek gaat naar alternatieve manieren om bewustwording voor verkeersveiligheid te creëren. Een van deze alternatieven, is het installeren van een snelheidsdisplay.

Veilig deelnemen aan het verkeer op de weg

Ondanks dat we vaak weten hoe snel we mogen rijden in een wijk en ondanks dat we dit vaak groot op een verkeersbord zien staan, kiezen veel automobilisten ervoor om toch boven deze snelheidslimiet te rijden. Dit kan leiden tot gevaarlijke ongelukken tussen twee auto’s, maar ook tussen auto en voetganger of fietser. Gelukkig biedt Actime u een oplossing in de vorm van snelheidsdisplay.

De verschillende soorten snelheidsdisplays

Welke twee snelheidsdisplays kunnen de snelheid het beste meten van een auto in uw wijk? Er zijn twee verschillende soorten displays die gebruikt worden in het verkeer. De eerste meet de exacte snelheid van de auto. Deze snelheid wordt vervolgens weergegeven op het display. Met behulp van een groene, oranje of rode kleur wordt er aangegeven of u binnen de maximum km/u zit of niet. De andere optie is een scherm dat enkel aangeeft of uw snelheid goed of slecht is. Dit wordt uitgedrukt in een groene, blije smiley of een rode, verdrietige smiley.

Schaf hier uw displays aan

De displays worden verhuurd of verkocht door erkende bedrijven. Een daarvan is Actime, gelegen in Helmond. Dit bedrijf biedt producten en diensten aan die met het verkeer te maken hebben. Naast de snelheidsdisplays om de snelheid te meten van een auto, kunt u hier ook terecht voor radarapparatuur, snelheidsborden en meer. Wilt u graag een display huren of aanschaffen? Dan helpen de experts u graag verder in het vinden van de perfecte oplossing.