SBS Investments
Image default
Bedrijven

Wat is een sleutelplan of sluitplan?

Heb jij een appartementencomplex aangekocht en heb jij meerdere huurders? In dat geval kan het aan te raden zijn om gebruik te maken van sluitpannen. Het punt is namelijk dat er dan verscheidene deuren zijn alwaar de verschillende huurders gebruik van kunnen maken. Maar misschien wil jij niet dat alle huurders overal in kunnen. In die gevallen kun je een systeem opbouwen, zodat jij kunt bepalen wie waar allemaal in terecht kan met de sleutels. De sleutelspecialisten helpen je graag met het maken van een sluitplan. Maar waarom zou je gebruikmaken van de diensten aldaar? In dit artikel geven wij enkele belangwekkende voordelen.

Snelle levering

Een belangrijk voordeel is dat je kunt profiteren van een zeer snelle levering. We begrijpen immers al te goed dat jij graag aan de gang wil. Misschien heb je bovendien snel de sleutels nodig. Bij ons kun jij daar dan ook optimaal van profiteren. Meestal wordt er tussen 2 en 5 dagen geleverd en dat is natuurlijk zeer voordelig te noemen. Iedereen kent immers wel de frustraties van lange leveringstijden alvorens je ergens mee aan de slag kunt.

Met spoed noodreparaties

Het kan natuurlijk zeer vervelend zijn als blijkt dat het slot niet meer goed werkt. Dit is zeker vervelend wanneer je eigenaar bent van een groot appartementencomplex en er bijvoorbeeld omwille van die reden niemand meer in kan. In die gevallen voeren wij met spoed noodreparaties uit. Meestal kan dit al binnen dezelfde dag, dat is natuurlijk fijn zodat jij je gerust kunt voelen.

SKG gecertificeerde sleutels

Een ander belangwekkend voordeel is dat de sleutels allemaal SKG gecertificeerd zijn. Het is voor inbrekers dus lastig om dit te kraken en ook dat is in verscheidene gevallen uiteraard zeer voordelig te noemen.

Neem dus eens een kijkje op onze website.