SBS Investments
Image default
Auto's en Motoren

Waar koopt u de beste tweedehands DAF onderdelen?

Welk onderdeel voor uw vrachtwagen u ook zoekt, bij MPR Truck-Parts BV vindt u gegarandeerd het juiste product! Dit bedrijf heeft namelijk een zeer uitgebreid aanbod met diverse DAF onderdelen in allerlei soorten en maten. Al sinds 1991 kunt u bij hen goedkope onderdelen kopen van uitstekende kwaliteit. Ze kopen regelmatig DAF trucks in die niet meer gebruikt worden. Vaak zijn de onderdelen nog wel goed bruikbaar en daarom worden deze DAF onderdelen door hen deskundig gedemonteerd. Vervolgens testen ze welke onderdelen nog goed bruikbaar zijn en die bieden ze voor de verkoop aan. Indien nodig worden de producten eerst nog gereviseerd en daarna aan het assortiment toegevoegd. Wilt u weten wat voor soort onderdelen ze aanbieden? Lees dan snel verder!

Een uitgebreid aanbod aan vrachtwagenonderdelen

MPR Truck-Parts BV is voornamelijk gespecialiseerd in versnellingsbakken. Over de jaren heen hebben ze al veel verschillende versnellingsbakken gedemonteerd, gereviseerd en verkocht. Ze kunnen u daarom ook alles vertellen over dit product en geven graag advies. Elke versnellingsbak is namelijk weer anders en u heeft de keuze uit verschillende soorten. Naast deze onderdelen koopt u bij hen nog veel meer onderdelen, waaronder:

  • Motoren
  • Aandrijfdelen
  • Compressors
  • Brandstofsystemen
  • Uitlaatsystemen
  • Luchtveringen

Dit is slechts een greep uit het aanbod. Bekijk de website van deze specialist voor het volledige assortiment.

Profiteer van de service, kwaliteit en voordelige prijzen

Bij het kopen van DAF onderdelen bij MPR Truck-Parts BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Door hun jarenlange ervaring en professionele medewerkers bieden ze alleen de beste producten aan. Daarnaast is het bedrijf RDW-erkend en zijn ze aangesloten bij de VbV en Stiba. Naast een uitstekende kwaliteit bieden ze ook een goede prijs aan. De vrachtwagenonderdelen die zij aanbieden zijn twee tot drie goedkoper dan nieuwe onderdelen. Ook een goede service mag natuurlijk niet ontbreken. Zo krijgt u bij elk onderdeel één jaar garantie en ontvangt u vrijblijvend en deskundig advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met MPR Truck-Parts BV.

https://www.dafparts.eu/nl/home