SBS Investments
Image default
Telefonie

VoIP telefoonnummers – Alles wat u moet weten in 2019

Cloud telefoondiensten transformeerden de manier waarop bedrijven zaken doen. Met een cloudgebaseerd telefoonnummer is de lokale en internationale nummer service voor bedrijven flexibeler en betaalbaarder dan iemand ooit voor mogelijk had gehouden een paar decennia geleden.

In deze korte handleiding behandelen we veelgestelde vragen over cloud-telefoonnummers, waaronder:

  • Wat een telefoonnummer in de cloud is.
  • De verschillende typen cloudtelefoonnummers voor bedrijven.

 

Wat is een Cloud-telefoonnummer

Een cloudtelefoonnummer is een virtueel telefoonnummer voor bedrijven die via internet werken. In tegenstelling tot een standaard telefoonnummer, vereisen cloudtelefoonnummers geen hardware of on-site technologie. Op cloud gebaseerde telefoonnummers werken via “VoIP” (Voice over Internet Protocol), wat betekent dat u alleen een betrouwbare internetverbinding nodig hebt om gehoste telefoonnummers over de hele wereld op te zetten.

 

Meest populaire typen cloud-gebaseerde telefoonnummers

De drie meest voorkomende typen cloudtelefoonnummers zijn:

Welk type cloud-nummer het beste is voor uw bedrijfsbehoeften hangt af van verschillende factoren.

 

Gehoste 0800 nummers

Gehoste 0800-nummers zijn ook bekend als gratis, gratis, gratis of ITFS-nummers. Met deze gehoste zakelijke nummers kunnen bellers contact opnemen met een bedrijf zonder te hoeven rekenen op interlokale gesprekken. Oproepen naar een internationaal gratis nummer kunnen worden doorgestuurd naar een vaste lijn, mobiele telefoon of VoIP-telefoon. Deze nummers zijn niet altijd bereikbaar voor internationale bellers.

 

Gehoste 088 of 085 nummers

Gehoste 085 en 088 nummers zijn cloudnummers waaraan een lokaal kengetal is gekoppeld. Hiermee kunnen bellers uw bedrijf voor hetzelfde tarief bereiken als een lokaal gesprek, zelfs als u internationaal doorschakelt. Gehoste 088 en 085 nummers zijn populair bij bedrijven die proberen een lokale uitstraling te krijgen in een specifieke regio, omdat bellers uit veel landen het niet erg vinden om lange afstanden te betalen om u te bereiken.

 

Internationale telefoonnummers

Een Internationale telefoonnummer, is een gratis nummer dat vanuit meerdere landen over de hele wereld kan worden gebeld. De UIFN-service wordt geregeld door de ITU en is alleen toegankelijk voor landen die deelnemen aan het programma, dat ongeveer 50 leden telt. Beperkingen zijn niet identiek in alle deelnemende landen.

Gehoste 0800 nummers (gratis)