SBS Investments
Image default
Bedrijven

Veiligheidsproducten van 123veilig.com

Een goede beveiliging van je woning en je eigendommen is de laatste jaren alleen maar belangrijker geworden. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een goed en vaak duur beveiligingssysteem aan te leggen, maar in veel gevallen kun je er zelf ook veel aan doen. Zo is er een heel scala aan slimme veiligheidsproducten beschikbaar die je zelf kan installeren. Op die manier beveilig je de eigen woning optimaal en weet je zeker dat het voor een inbreker bijzonder lastig wordt om zonder uitnodiging binnen te komen.

Beveiligingsproducten met het SKG-keurmerk

Een inbraak, of zelfs alleen een poging daar toe, is in alle gevallen een bijzonder ingrijpende gebeurtenis. Hoe veilig je woonomgeving ook is, het kan altijd gebeuren. Door de beveiliging serieus te nemen en te kiezen voor de veiligheidsproducten van VEILIG ben je het inbrekersgilde in ieder geval te slim af. Alle producten in het assortiment zijn voorzien van zowel het SKG-keurmerk als het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door aandacht te geven aan het risico van een inbraak woon je veel veiliger, zeker als je beseft dat een inbreker zich binnen 30 seconden toegang kan verschaffen tot een onbeveiligd pand.

Je woont veiliger in een beveiligde woning

Binnen het assortiment van veiligheidsproducten bevinden zich tal van oplossingen om je woning zo veilig mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan zaken als veiligheidsbeslag, veiligheidsscharnieren, dievenklauwen of een voorzetslot voor de schuifpui. Doordat de veiligheidsproducten voldoen aan de strenge veiligheidsnormen woon je in een beveiligde woning niet alleen prettiger, het voorkomt ook een hoop ellende wat onlosmakelijk is verbinden met deze vorm van criminaliteit. De juiste producten verhogen de inbraakgevoeligheid en in veel gevallen valt ook de verzekeringspremie een stuk lager uit als je het nodige hebt gedaan om een inbraak te voorkomen. Daar komt ook nog bij dat een goed overwogen investering in inbraakpreventie zich altijd terug verdient.

Gerelateerde artikelen

Taxibusje Nijmegen

Investeren in vastgoed steeds populairder

Investeringssubsidie duurzame energie