SBS Investments
Image default
Vakantie

Ontdek het prachtige Indonesië met een rondreis van Bali naar Java

Droomt u alvast van uw volgende reis en zoekt u naar een originele bestemming? Dan is een rondreis op Bali en Java van Original Asia de perfecte reis voor u! Bali en Java zijn twee prachtige eilanden in het Aziatische Indonesië. Via een rondreis op Bali en Java ontdekt u al de pracht die deze eilanden te bieden hebben, van een kleurrijke natuur tot een rijke geschiedenis. De rondreis van Original Asia duurt 18 dagen zodat u voldoende de tijd heeft om al het moois in u op te nemen. Daarnaast reist u in luxe. Denk hierbij aan een verblijf in boutique hotels, maar ook eersteklas treinreizen om de verschillende plekken te bezoeken.

Op stap met de kinderen in Sri Lanka

Bij reisbureau Original Asia kunt u terecht voor heel wat soorten vakanties in Azië. Zo ook voor een rondreis in Sri Lanka en de Malediven met de kinderen. De rondreis met uw kinderen doorheen Sri Lanka stelt u bovendien helemaal samen volgens uw wensen. Geen kant-en-klare-rondreis bij dit bedrijf, maar enkel de dingen die u echt wilt zien. Wat dacht u aan een bezoek aan een olifantenopvang, wereldberoemde tempels of theeplantages? Het zijn slechte enkele mogelijkheden voor uw rondreis op maat met de kinderen in Sri Lanka en de Malediven. Uiteraard verblijft u tijdens uw rondreis op Sri Lanka in familievriendelijke hotels waar de kinderen zich volop kunnen uitleven.

Ontdek uw volgende bestemming

Wilt u een rondreis op maat inplannen met uw kinderen op Sri Lanka, of op Bali en Java? Aarzel dan niet om te stappen naar Original Asia, de expert in luxe rondreizen op maat in Azië. Op de website van de reisorganisatie vindt u meer informatie over de verschillende bestemmingen en bezienswaardigheden. Bent u al helemaal overtuigd van een bepaalde vakantie? Neem dan contact op met de reisorganisatie om u reis op maat te boeken!