SBS Investments
Image default
Groothandel

Mooie én functionele pharma bottles laat u maken bij deze specialist

Wanneer u op zoek bent naar goede verpakkingsmogelijkheden, zijn er diverse opties. Afhankelijk van de branche waar u in actief bent, is een PET-fles wellicht de oplossing. Een PET-fles is gemaakt van kunststof en dit type fles is zowel stijlvol als functioneel. Een PET-fles kan van pas komen in de voedings- en huishoudelijke branche, maar wordt ook vaak ingezet in de farmaceutische, cosmetische en chemische industrie. Heeft u interesse in de aanschaf van een PET-fles? Dan doet u er verstandig aan om eens in gesprek te gaan met een van de medewerkers van PET Power. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment stevige flessen voor uiteenlopende doeleinden. Tevens bieden zij u de mogelijkheid om een verpakking op maat te laten maken, zodat u zeker weet dat deze geschikt is voor uw product.

Verpakkingen voor de medische sector zijn de specialiteit van dit bedrijf

Heeft u speciale verpakkingen nodig voor producten, bijvoorbeeld voor in de medische industrie? In dat geval zijn pharma bottles wellicht een oplossing. Hierin plaatst u eenvoudig steriele producten. Pharma bottles zijn PET-flessen die speciaal voor bedrijven in de medische sector uitermate geschikt zijn. Wanneer u PET Power benadert om pharma bottles te laten maken, gaan zij direct aan de slag in hun state-of-the-art cleanroom. Zij werken volgens alle kwaliteits- en veiligheidseisen in deze ruimte, zodat u te allen tijde over verpakkingen beschikt die door de keuring komen.

Stel uw eigen verpakking samen

Wilt u zoveel mogelijk uw bottles zelf samenstellen? Dan kunt u via een online configurator op de website van deze specialist zelf aangeven welke afmetingen en vorm uw verpakking moet krijgen. Op die manier creëert u pharma bottles die perfect zijn voor uw bedrijf. Zodra de flessen gereed zijn, worden ze zo snel mogelijk naar u opgestuurd, zodat u ze direct kunt gebruiken. Het realiseren van uw eigen pharma bottles is kortom zo gebeurd! Heeft u vragen over de mogelijkheden van PET Power? Neem dan contact op met deze specialist.

Gerelateerde artikelen

Dubbel glas online bestellen

Stellingen voor een magazijn

Laat de verpakking van je cadeau ontwerpen door professionals