SBS Investments
Image default
Eten en drinken

Kom erachter waarom restauranthouders deze cheddarsaus kopen

Al voor een langere tijd kopen restauranthouders hun cheddarsaus in bij Dairymaid. Deze groothandel in Boxmeer produceert hun eigen cheddarproducten. Hierdoor maken zij onderscheidt ten opzichte van andere merken en leveranciers. Hun smaakvolle cheddarsaus kan toegepast worden in talloze gerechten en is daarom onmisbaar in de keuken van jouw horecagelegenheid.

Cheddarsaus van hoge kwaliteit kopen

Cheddarsaus en cheddarkaas worden steeds populairder, waardoor veel horecagelegenheden grote getalen inkopen. Echter is de houdbaarheid van de verschillende cheddarproducten wisselend. Om te voorkomen dat je continu een overschot moet weggooien, maakt Dairymaid verpakkingen van 1 kilogram. Je zult sneller door de verpakkingen heengaan, waardoor je het minder snel weggooit. Tevens is de tetraverpakking zo gemaakt, dat jij direct de gewenste hoeveelheid saus kunt verwerken in het gerecht. Geen geklieder meer met grote blikken saus die na een aantal dagen weg kan omdat je het niet kunt afsluiten.

De overheerlijkste gerechten maak je met cheddarproducten

Ben jij op zoek naar de lekkerste cheddarsaus voor jouw gerechten? Dan kun je het beste de cheddarsaus van Dairymaid kopen. De cheddarproducten die deze leverancier produceert en verkoopt worden gemaakt zonder toevoegingen zoals emulgatoren. Hierdoor wordt er extra veel cheddarkaas verwerkt in de sauzen die jij kunt kopen. Geen wonder waarom restauranthouders en andere horecagelegenheden graag inkopen doen bij deze leverancier.

Ontdek de overtreffende smaak zelf

Proef de overtreffende smaak van deze cheddarsaus door een verpakking te kopen. De kans is groot dat de cheddarkaas en -saus te koop zijn bij de groothandel bij jou in de buurt. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met deze leverancier. Zij voorzien jouw restaurant graag van een voorraad saus en kaas. Maak de heerlijkste gerechten met de producten van Dairymaid en proef zelf het verschil. Jouw klanten zullen niet weten wat ze proeven op het moment dat ze hun tanden zetten in jouw gerecht met kaassaus.

https://www.dairymaid.eu/nl/cheddarkaas-kopen/