SBS Investments
Image default
Tweewielers

Investeren in een bedrijfsfiets is een slimme keuze

Investeren in een bedrijfsfiets is een slimme keuze. Mobiliteit is voor vrijwel elk bedrijf ontzettend belangrijk. U wilt dat uw werknemers zo snel en comfortabel mogelijk naar het werk kunnen komen en probleemloos weer naar huis kunnen gaan. Lange tijd was de auto hiervoor het aangewezen vervoermiddel, maar het tij begint te keren. Dat geldt ook voor de trein en andere vormen van openbaar vervoer. De fiets van de zaak is aan een sterke opmars bezig. Dat is eenvoudig te verklaren, maar ook voordelig voor de werkgever.

Investeren in een bedrijfsfiets garandeert jarenlang voordeel

Ten opzichte van het aanbieden van een leaseauto of het vergoeden van een OV-abonnement, is het investeren in een bedrijfsfiets sowieso een stuk voordeliger en duurzamer. Auto’s zijn duur in aanschaf, lease, gebruik en onderhoud. Om over afschrijving nog maar te zwijgen. Het vergoeden van een OV-abonnement lijkt wellicht een goede optie, maar maand na maand tellen de kosten bij elkaar op, waardoor dit uiteindelijk ook een dure investering blijkt. Een bedrijfsfiets is een slimme keuze uit financieel oogpunt, omdat het een duurzame investering is. Een fiets van de zaak aanschaffen, betekent dat mensen jarenlang zorgeloos rondrijden. Zeker wanneer het kwalitatieve fietsen betreft die met enige regelmaat onderhouden worden. Mocht er toch een defect optreden, dan zijn de kosten verwaarloosbaar vergelijken bij die van een auto en bovendien kan elk probleem snel worden opgelost.

Altijd snel uw nieuwe fietsen in huis

Overweegt u om bedrijfsfietsen aan te schaffen voor uw werknemers? Dan is het ook goed om te weten dat u altijd snel nieuwe fietsen in huis heeft, wanneer u bestelt bij een B2B groothandel zoals Cycletech. Of het nu gaat om de snelle levering van nieuwe fietsen voor nieuwe medewerkers of het bestellen van onderdelen: met de juiste specialist blijven uw mensen goedkoop en zorgeloos mobiel.

https://www.cycletech.nl/