SBS Investments
Image default
Gezondheid

Heeft u moeite om uw kind te houden tijdens het voeden? Probeer dan een voedingskussen.

Wat is een voedingskussen?

Voor de meeste mensen is het geven van baby voeding een leerproces. Er zijn veel kleine dingen die je onder de knie moet krijgen, zoals je kleintje in een goede voedingshouding krijgen die comfortabel is voor jullie allebei.

Als je borstvoeding geeft, kan het proces zowel opwindend als lastig zijn. Een voedingskussen aan je zijde kan de ervaring vergemakkelijken.

Een voedingskussen helpt daarbij door je baby  te ondersteunen. Voedingskussens zitten op je schoot en wikkelen zich om je lichaam, waardoor ze een stabiele en comfortabele ondergrond bieden om je pasgeborene aan de borst of fles te leggen. Ze verminderen ook de belasting van je nek, armen en rug.

 

Wanneer heb je een voedingskussen nodig?

Je zult een voedingskussen waarschijnlijk elke keer gebruiken als je voeding geeft, en dat kan tientallen keren per dag zijn (of meer!). Na de eerste vier tot zes maanden heeft je baby meer controle over zijn hoofd en nek en heb je het kussen misschien niet meer nodig. Bovendien heb je dan misschien de smaak te pakken gekregen om zelf comfortabel de borst of fles te geven. De doomoo voedingskussen zijn de beste voor uw en uw kind en kan worden gebruikt door moeders die borstvoeding geven of de fles. 

Snoozzz voedingskussen kan worden gebruikt voor baby’s die onder toezicht hun buikje laten rusten, als wiegje voor baby’s die nog niet zelf rechtop kunnen zitten en ook als een slaapkussen. Veel baby’s liggen in het begin te woelen op de grond tijdens het speenmoment, dus een borstvoedingskussen kan in de overgangsfase worden gebruikt om ze overeind te helpen. Het geeft ze ook een beter zicht en meer interactie met jou en hun speelgoed.

 

voedingskussen