SBS Investments
Image default
Aanbiedingen

De beste werkplek in je huis creëren? Dat doe je zo!

De beste werkplek in je huis creëren? Dat doe je zo!

Nu thuiswerken met de minuut normaler wordt gevonden, is het misschien best handig om ons eens te storten op hoe een perfecte werkplek er nu eigenlijk uit zou moeten zien. Wanneer je een boel op kantoor werkt, spreekt het allemaal wel redelijk voor zich hoe bijvoorbeeld jouw beeldschermen, je muis, je toetsenbord en ook je bureaustoel eruit zien. Wanneer je dit ineens zelf moet bepalen, is dit helemaal niet meer zo logisch. Om deze en om veel andere redenen hebben we besloten om dit blog voor je te schrijven. Hier lees je precies wat je moet doen om de ideale werkplek bij je thuis te creëren!

De juiste afmetingen

Het is allereerst heel erg belangrijk dat je de juiste afmetingen binnen jouw werkplek hanteert. Hiermee bedoelen we niet dat jouw bureaustoel precies op 61 centimeter moet zitten of iets dergelijks, maar vooral dat de verhouding van jouw stoel, ten opzichte van je bureau en dergelijke goed moet zijn

Zo is het goed om je armen redelijk te moeten strekken tijdens het typen, maar is het slecht als je deze weer over strekt. Daarnaast kun je best een stukje boven je beeldscherm of laptop uitkijken, maar moet dit niet te erg worden. Zoek vooral even welke verhoudingen het prettigst werken voor jou, want alleen zo maak je het jezelf zo ergonomisch mogelijk!

Meerdere beeldschermen

Het is tot slot aan te raden om gebruik te maken van meerdere beeldschermen. Door meerdere beeldschermen te gebruiken creëer je meer plekken waar jij jouw werkzaamheden kunt verrichten en dus bespaar je op termijn veel tijd doordat je niet meer van tabbladen of programma’s hoeft te wisselen. Ook voor het traden met crypto via bijvoorbeeld Anycoindirect zijn meerdere beeldschermen een echte aanrader!

 

https://anycoindirect.eu/nl