SBS Investments
Image default
Bedrijven

Welke bank kies jij?

Er zijn heel wat banken waar je gebruik van kunt maken. Zo is er zelfs een soort bank voor crypto currency. Deze bank heet Crypterium. Al benieuwd naar de mogelijkheden?

Crypterium review

Wil jij ‘misschien iets met crypto doen’? Dan is het verstandig om de website van Crypterium te bekijken. Het is ook handig om eerst een Crypterium review te lezen, want met een Crypterium review voorkom je het fenomeen van ‘wij van wc-eend adviseren Wc-eend’.

Net zoals dat een Crypterium review bekijken handig is, is het ook handig om reviews te bekijken van de andere banken.

Banken in Nederland

Wij hebben in Nederland diverse banken. De munteenheid kan een reden zijn om voor een bepaalde bank te kiezen. Een andere reden kan zijn, om te kijken naar de duurzaamheid van een bank.

Tegenwoordig is er een Eerlijke Geldwijzer waar je kunt checken hoe duurzaam een bank is. Dan zie je dat de verschillen best groot kunnen zijn.

Nog een andere reden om voor een bank te kiezen is op basis van de vorm die zij kiezen. Wat bedoel ik daarmee? De bank BunQ kiest er bijvoorbeeld voor alles met een mobiele app te regelen. Het leuke is dat de app in dark mode is ingericht. Dit is natuurlijk heel fijn als je handig bent met de mobiel en je dark mode zelf al veel gebruikt. Voor veel oudere mensen is dit toch net weer wat te modern.

Rente

Je kunt natuurlijk ook een bank uitzoeken op basis van de rente die je krijgt. Dit is wel steeds minder interessant aan het worden. Als je veel geld hebt, kan het tegenwoordig al zo zijn dat jij er rente over moet betalen.

In dat geval kun je beter gaan nadenken om te gaan investeren in aandelen. Dan is er wel een risico, maar als het geld verdampt bij de bank is ook zonde.

Bankr

Nog een optie is om eens een bezoekje te brengen aan de website van Bankr. Dit is een website, voor ondernemers én voor consumenten. Dit is geen bank met bankproducten. Dit is website waar je reviews en vergelijking ziet voor de financiële markt.

Op deze manier kun je echt een goed onafhankelijke keuze maken over jouw financiële zaken.

https://bankr.nl/wallet/crypterium-review/