SBS Investments
Image default
Auto's en Motoren

Profiteer van een koel autoklimaat met een SPAL-ventilator

Om optimaal van uw auto te genieten, is goede klimaatbeheersing vereist. Daarom mag een SPAL-ventilator of een airco met goede condensor niet ontbreken, dat beamen de specialisten van RDN in Noord-Brabant. Van een ventilator en een airco heeft u ongetwijfeld gehoord. Maar wat is nu precies een SPAL-ventilator en de condensor van de airco? Lees verder en ontdek meer.

Perfecte koeling met een SPAL-ventilator

SPAL is een Italiaans kwaliteitsmerk. Al halverwege vorige eeuw produceerden de Italianen de beste ventilatoren voor auto’s. Het merk staat garant voor de perfecte koeling. SPAL blijft telkens innoveren om de topkwaliteit te blijven garanderen. De SPAL-ventilator staat dan ook bekend om zijn degelijkheid en levensduur. Een SPAL-ventilator hoeft niet snel vervangen te worden.

De condensor van de airco

Waar de ventilator de frisse lucht verzorgt, daar perst de condensor de lucht samen. De condensor is in feite de warmtewisselaar in de airco. Wanneer de condensor defect raakt, merkt u dat aan drukverlies in de airco. De specialisten van RDN in Noord-Brabant hebben verschillende tips om de condensor van de airco in topconditie te houden. Zo kunt u problemen met de condensor voorkomen door de airco ook in de winter zo nu en dan aan te zetten. Ook is het verstandig om bij warm weer voor vertrek de ramen even open te doen. Zo hoeft de airco minder hard te werken om de warme lucht naar buiten te krijgen.

Laat u helpen door een specialist

Voor zowel de installatie van een SPAL-ventilator als het oplossen van problemen met de condensor van de airco, bent u bij RDN in Noord-Brabant aan het goede adres. RDN kan de Italiaanse ventilator direct voor u monteren. De aircospecialist kijkt natuurlijk eerst samen met u naar de meest geschikte ventilator. Ook bij problemen of onderhoud aan de condensor wordt er nauwkeurig gewerkt. De specialisten zorgen er te allen tijde voor dat uw klimaatapparatuur in de auto naar behoren werkt. Maak een afspraak!