Populaire gala-thema’s

GALA is een nacht om nooit te vergeten, en de prom-thema’s die deze avond vergezellen, zullen je nog vele jaren opvallen. Als je deel uitmaakt van de promocommissie, is het kiezen van het prom-thema je eerste grote taak. U wilt alles, van uitnodigingen tot versieringen, zodat deze overeenkomen met de visie van uw klas en alle aanwezigen zich echt speciaal voelen.

Klassieke Prom-thema’s

Deze populaire prom-thema’s zijn vaste favorieten en zijn vaak eenvoudig te regelen. Ze kunnen generieker zijn dan gespecialiseerde thema’s, maar ze kunnen eenvoudig worden aangepast voor een specifieke school.

Sprookjes

Leef nog lang en gelukkig met een sprookjesthema waarbij elk koppel hun favoriete verhaal kiest en het deel aankleedt.

De decoraties moeten eruit zien alsof ze uit een verhalenboek komen en kasteelmuren, klimplanten en misschien zelfs een koetsachtergrond bevatten.

Voeg veel glinsterende roze, paarse en bosgroene kleuren toe aan je decor om de indruk te wekken van een sprookjesachtig bos.

Het menu is flexibel, maar je kunt er wel plezier aan beleven, zoals Far Away Steak en Shrek Fries.

Voor degenen die als groep willen gaan, moedig kostuums aan zoals de zeven dwergen en drie kleine varkens.

Anderson’s Today was een sprookjesachtig thema en bevat alles wat je nodig hebt om van je schoolbal een sprookje te maken, inclusief ballonbomen, betoverde lantaarns en een verlicht kasteel.

Beroemde koppels

Dit thema stelt elk paar creativiteit in zowel zij die zij vertegenwoordigen en hun kostuums. Romeo en Julia dragen Shakespeare outfits, terwijl Sonny en Cher een meer retro benadering aannemen.

Decoraties kunnen zich richten op algemene romantiek, waaronder rode rozen, harten en zachte verlichting.

Probeer een “paar” te maken van twee hoofdgerechten die samengaan zoals pasta en kip of biefstuk en zeevruchten.

Nadat de prom koning en koningin zijn aangekondigd, hebben een andere wedstrijd voor de beste beroemde paar. De kostuums van het Toynk-stel kunnen studenten ideeën geven voor wie zich moet verkleden tijdens het bijwonen van het schoolbal.

Sterrennacht

De klassieke romantiek van een hemelthema is een eeuwige prom-favoriet. Neem een ​​kijkje in het beroemde schilderij van Van Gogh met dezelfde naam met Stumps ‘Starry Night Theme Kit of gebruik enkele van deze ideeën:

Versier de kamer met zwarte of marineblauwe tafelkleden, gordijnen en lage lichten om het donker te houden. Voeg strings van witte lichten rond de ruimte toe om sterren te vertegenwoordigen.

Accent met glow-in-the-dark sterren, planetaire lichamen en alles wat glitterachtig is, kan de melkweg die avond naar het bal brengen.

Serveer voedsel gerelateerd aan sterren en planeten, zoals minisandwiches in de vorm van sterren of kaas uit de maan.

Vegas

Houdt uw studentenliefde ervan om een spelletje te spelen? Zet een gokhuis op langs de muren van je schoolgym. Houd het midden als een dansvloer.

Omdat Vegas bekend staat om zijn glitz, kun je vasthouden aan een traditionele formele prom dresscode.

Zoek ter vermaak een Elvis-imitator of een blitse goochelaar op. Sommige studenten willen misschien een act van de Vegas-strip nabootsen.

Veel plezier met het menu. Vegas staat bekend om zijn onbeperkte buffetten, maar u kunt ook lekkere hapjes en desserts meenemen, bestrooid met eetbaar bladgoud. Een mouwloze kledij die net op of onder de knie valt, moet een figuur aanvullen. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken en trouwjurken.

https://www.veaul.com