SBS Investments
Image default
Vervoer en transport

Met een elektrische bakfiets rijdt u snel en veilig door de drukke stad

Heeft u interesse in het kopen van een elektrische bakfiets? Dat is begrijpelijk, want u heeft er veel profijt van. In een bakfiets kunt u eenvoudig uw kinderen vervoeren. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw kleintjes die door een druk stadscentrum moeten fietsen, want u neemt ze gewoon zelf mee op uw gloednieuwe bakfiets! En wanneer u grote boodschappen gaat doen, kunt u alles kwijt in de bakfiets. Deze elektrische bakfiets is het ideale transportmiddel in de drukke stad. U ontloopt files en bovendien neemt u eenvoudig iets of iemand mee. Wanneer gaat u een bakfiets kopen?

Veel ondersteuning tijdens het trappen

Wanneer u regelmatig grote afstanden moet overbruggen met een hoop producten, is het raadzaam om een elektrische bakfiets aan te schaffen. De elektrische ondersteuning die u krijgt, zorgt ervoor dat het trappen erg licht is, zelfs als uw bak zwaar beladen is. Ook bij het fietsen in een heuvelachtige omgeving ontvangt u net even een extra steuntje in de rug. Heeft u behoefte aan deze ondersteuning? Dan is Fietskar.nl de geschikte partij om in te schakelen. Dit bedrijf heeft diverse bakfietsen te koop staan, zowel reguliere als elektrische modellen. U heeft verder de keuze uit verschillende merken, kleuren en motieven.

Koop een fiets bij deze speciaalzaak

U kunt een bakfiets kopen via de website van Fietskar.nl. Deze organisatie beschikt echter ook over een fysieke vestiging in Hilversum. Hier bent u van harte welkom om een proefrit te maken op de elektrische bakfiets die u voor ogen heeft. Ook kunt u hier terecht wanneer uw fiets behoefte heeft aan een onderhoudsbeurt of reparatie. Dit valt allemaal binnen de garantie waar u recht op heeft bij het kopen van een bakfiets. De deskundige medewerkers horen graag wat ze voor u kunnen betekenen. Neem contact met dit bedrijf op via de website of loop een keer binnen in hun fietsspeciaalzaak.