SBS Investments
Image default
Eten en drinken

Kies voor zaalverhuur in Alblasserdam en vind de perfecte locatie voor uw feest of bijeenkomst

Een goede locatie is bij het geven van een feest essentieel. Maar niet alleen dan. Ook wanneer u een vergadering organiseert of een teamuitje wilt regelen, is het belangrijk om hier tijdig een locatie voor te vinden. Een goede oplossing is het afhuren van een zaal. Zo weet u zeker dat u en uw gezelschap bij een fijne locatie terecht kunnen. De Krom staat garant voor zaalverhuur in Alblasserdam. Of u nu een groot feest of een bijeenkomst wilt organiseren: zij hebben zalen beschikbaar voor verschillende groepsgroottes. Daarnaast ligt de locatie aan het schilderachtige riviertje de Alblas en is de locatie van dit bedrijf tevens een sfeervolle brasserie. Wat voor zaal gaat u afhuren?

{externalimage}}

Een zaal in de grootte die u wenst

De Krom is gelegen in een mooi groen gebied en vormt de perfecte locatie voor een borrel, vergadering, jubileum, trouwerij of verjaardagsfeest. Zij bieden namelijk een waar totaalpakket en alles wat u mag verwachten van een multifunctionele locatie. Zo hoeft u zich niet druk te maken om de hapjes, drankjes en muziek, want zij bieden een all-in service! De zalen die u bij hen huurt hebben een fraaie, authentieke aankleding. Ze zijn geschikt voor groepen tussen de 25 en 250 personen. Kies een zaal in de grootte die u wenst en het feest kan beginnen. Voor zowel grote als kleine groepen hebben zij voldoende in hun zaalverhuur beschikbaar in Alblasserdam. Kies vervolgens het gewenste arrangement en zij verzorgen uitstekende catering, volledig afgestemd op uw wensen. De gehele middag of avond wordt vervolgens tot in de puntjes geregeld en zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Reserveer uw zaal

Voor zowel restaurantbezoek als zaalverhuur kunt u bij De Krom in Alblasserdam uitstekend terecht. Wilt u een zaal huren met een bepaald thema? Ook dan dopen zij de gewenste zaal om tot de zaal met het thema dat u in gedachte heeft. Deze partij heeft ontzettend veel ervaring in het organiseren van feesten en partijen. Ook uw feest is daarom bij hen in goede handen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact met hen op!

https://www.dekromoudalblas.nl/