SBS Investments
Image default
Tweewielers

Een vertrouwde fietsenmaker in hartje Tilburg

Het komt wel eens voor dat uw fiets een grondige reparatie moet ondergaan. Woont u in de omgeving van Tilburg en zoekt u een fietsenmaker waar u snel terechtkunt? En zoekt u tegelijkertijd een specialist die u weer snel en met een vertrouwd gevoel de weg op stuurt? Dan is Kuysters Tweewielers de plek waar u moet zijn. Hier vindt u klantvriendelijke en uiteraard ook vakkundige fietsenmakers die een reparatie of onderhoudsbeurt efficiënt kunnen uitvoeren, zodat u binnenkort snel weer uw fietstochten maakt en niet meer de bus hoeft te pakken. U kunt vertrouwen op een ervaren fietsenmaker in Tilburg die u duidelijkheid geeft over de stand van zaken. Is uw fiets echt aan het einde van zijn Latijn en heeft u een nieuwe fiets nodig? Ook dan is deze specialist het juiste adres voor u!

Iedere klant wordt hier persoonlijk geholpen

Wist u dat deze fietsenmaker, gevestigd in het centrum van Tilburg, actief is sinds begin jaren ‘30? Dat ziet u direct terug in de ervaring en deskundigheid van de medewerkers. Doordat zij met enthousiasme hun vak uitoefenen en iedere taak uiterst serieus nemen, wordt u hier altijd persoonlijk geholpen. Of het nu gaat om een cruciaal onderdeel van uw fiets dat kapot is, of gewoon om een lekke band die u snel wilt laten maken, u gaat hier altijd tevreden naar huis. Niet voor niets heeft deze fietsenmaker een goede naam in Tilburg ontwikkeld, zowel onder vaste als nieuwe klanten.

Het beste advies bij uw keuze van een nieuwe of tweedehands fiets

Wilt u geen poging meer wagen om uw fiets te laten repareren of zoekt u simpelweg een nieuwe fiets waar u een lange tijd plezier van heeft? Stap dan ook eens binnen bij Kuysters Tweewielers. U vindt er vele kwaliteitsmerken zoals Gazelle, Batavus en Votani. Een medewerker staat u hier graag te woord en legt u alles uit over de nieuwe of tweedehands fietsen die bij u passen. Uiteraard mag u ook even proberen! Wanneer u overgaat tot aankoop, wordt uw fiets rijklaar gemaakt zodat u meteen comfortabel en met een tevreden gevoel naar huis toe fietst!

https://kuysterstweewielers.nl/