SBS Investments
Image default
Beauty en verzorging

Een schoonheidsbehandeling in de schoonheidssalon in Hengelo

De schoonheidssalon in Hengelo is pas geopend en heeft een groot assortiment aan verschillende behandelingen. Elke maand is er een behandeling in de aanbieding. Deze maand is de behandeling ontharen met een laser de actie van de maand bij de schoonheidssalon in Hengelo

Actie van de maand

 De zomer staat voor de deur, dat betekent het dragen van zomerse kleren, korte rokjes, broeken en veel ontblote benen. De actie van de maand bij de schoonheidssalon in Hengelo speelt daar dan ook mooi op in. De actie va de maand is namelijk een behandeling laser ontharen tegen gereduceerd tarief. In no time heeft u zo weer gladde benen of oksels. Het ontharen van het lichaam met een laser is zeer effectief en pijnloos. Al na een paar behandelingen zult u merken dat er veel minder haren groeien. Met de actie van de maand kunt u tegen een gereduceerd tarief deze behandelingen laten uitvoeren bij de schoonheidssalon in Hengelo.

Hoe werkt de behandeling laser ontharen?

Bij de schoonheidssalon in Hengelo kunt u de behadeling laser ontharen boeken. Er wordt gebruik gemaakt van een laser om ongewenste haartjes te verwijderen. De laser zendt laserstralen uit die diep in de huid dringen en beschadigen daarmee de haarzakjes waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Hierdoor worden uw lichaamsdelen dus na verloop van tijd geheel haarvrij. Het gehele huidoppervlak van het lichaamsdeel wordt behandeld om alle haarzakjes te vernietigen.  Afhankelijk van de grootte van het lichaamsdeel (oksel, been, arm etc) wordt er gekeken hoeveel behandelingen er nodig zijn. Bij de schoonheidssalon in Hengelo wordt er geadviseerd om meerdere behandelingen te boeken als je permanente ontharing wilt. Met de actie van de maand bij de schoonheidssalon in Hengelo kun je nu tegen gereduceerd tarief een behandeling volgen, dat is prettig als u meerdere behadelingen wilt boeken. Wacht niet langer en boek de actie van de maand behandeling bij schoonheidssalon in Hengelo.