SBS Investments
Image default
Beauty en verzorging

De oplossing voor rimpels

U kunt kiezen voor goede injectables in Amsterdam wanneer u last heeft van rimpels in uw gezicht. Wanneer u ouder wordt, verandert uw huid mee. Het is u misschien al opgevallen dat de rimpels ontstaan op de plekken waar u de spieren in uw gezicht het meeste gebruikt. Zo heeft de een snel last van rimpels bij de mond door het vele lachen en heeft de ander rimpels in het voorhoofd door het vele fronsen. Als u hier wat aan wil laten doen dan kunt u injectables in uw rimpels laten spuiten in Amsterdam. Na één behandeling zult u er al stukken jonger uitzien.

Handige informatie

Bij ons hoeft u nooit lang te wachten voordat u bij ons terecht kan. U kunt gemakkelijk een afspraak maken door te bellen. We zoeken dan samen met u een geschikte datum en tijdstip. Wij zullen u op voorhand alles vertellen wat u moet weten als u injectables krijgt in Amsterdam. Zo zijn we er zeker van dat we het beste resultaat bereiken en dat u als klant zijnde tevreden bent over het resultaat. Als het u bevalt en u gelukkig bent met hoe uw gezicht eruit ziet dan kunt u de overige afspraken natuurlijk ook bij ons plannen. Er zal om de zes maanden een check-up nodig zijn.

Wat doen bij twijfel?

Als u twijfelt over het nemen van injectables in Amsterdam dan kunt u alsnog een afspraak plannen. Wij zullen dan foto’s maken van uw gezicht en de gespecialiseerde arts zal de foto zo bewerken dat het lijkt alsof er al injectables in zijn gespoten. Op deze manier weet u goed wat voor resultaat u kunt verwachten en of u daarmee akkoord wilt gaan. Het is natuurlijk altijd een optie om af te haken, hier zullen dan ook geen kosten aan verbonden zitten. Het belangrijkste vinden wij dat u zich prettig voelt bij onze praktijk en de behandeling. Zien wij u snel voor injectables in Amsterdam?