SBS Investments
Image default
Woningen

Waar opslagruimte huren Helmond?

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor extra opslagruimte huren Helmond? Dat is begrijpelijk, want soms heb je nu eenmaal veel spullen die je liever ergens anders opslaat dan thuis. Zo houd je thuis alles netjes en overzichtelijk en hoef je niet uren te zoeken naar dat ene ding dat je nodig hebt. Wat betreft het huren van opslagruimte in Helmond, zijn er veel mogelijkheden. Het fijne aan dit bedrijf is dat je niet vastzit aan een bepaald formaat opslag box. Je betaalt dus enkel voor de ruimte die je daadwerkelijk gebruikt en niet onnodig voor te veel ruimte. Bij dit bedrijf kun je al een ruimte huren vanaf één vierkante meter. Echter zijn er ook grotere boxen als je dit wilt, namelijk tot meer dan dertien vierkante meter. 

Welk formaat box heb ik nodig?

Mocht je niet goed kunnen inschatten hoeveel vierkante meter je precies nodig hebt om al jouw spullen in op te slaan? Dan heeft dit bedrijf de oplossing voor jou! Op hun website kun je namelijk de opslag calculator gebruiken. Hier voer je een aantal zaken in, zoals de inboedel en het aantal slaapkamers. Vervolgens berekent de calculator welk formaat opslag box hier het beste op aansluit. Let er wel op dat het aangegeven aantal vierkante meter enkel de vloeroppervlakte betreft. Je kunt altijd nog dingen boven op elkaar plaatsen.

Beschikbaarheid opslagboxen

Er is nog een andere reden waarom dit bedrijf erg fijn is om opslagboxen te huren. Je hebt namelijk 365 dagen per jaar tussen zes uur ‘s ochtends en elf uur ‘s avonds toegang tot de box. Zo kun je dus het hele jaar bij jouw spullen.