SBS Investments
Image default
Horeca

Laat het over aan de catering in Drachten

vWanneer het aankomt op eten is de catering in Drachten de expert. Voornamelijk wanneer het om eten regelen voor grote groepen mensen gaat is onze catering hier erg goed in. Wij weten precies hoe we dit moeten aanpakken en hebben hier de juiste hulpmiddelen voor. Wanneer je zelf een evenement organiseert is het een hele klus om zelf het eten te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, hier kan je al makkelijk honderd mensen voor uitnodigen. Als je voor al deze mensen in de keuken moet gaan staan ben je heel wat tijd en inspanning verder. Laat het daarom over aan de catering in Drachten. Wij nemen graag dit soort werk uit handen door overheerlijk eten te verzorgen. 

Enorme keus

Waar je dan ook aan denkt wat betreft het eten, de catering in Drachten kan het voor je regelen. Op die manier bieden we veel keuzes aan. Dat is uiteraard fijn voor jou, want dan weet je zeker dat er wat tussen zit dat geschikt is voor jouw evenement. Het maakt bij ons dan ook niet uit of de catering erg uitgebreid of juist wat kleiner is, wij regelen het wel. Zo kunnen we een gigantisch buffet regelen, maar ook een aantal verse broodjes voor tijdens de lunch. Daarnaast kan je eetwensen doorgeven, zoals dieetwensen en voedselallergieën. Hier houdt de catering in Drachten graag rekening mee. Ook wat betreft attributen zoals borden en bestek denken we graag met je mee. 

Neem contact op

Wil je graag het eten overlaten aan de catering in Drachten? Dat kan! Dat kan je doen door contact met ons op te nemen. Een bestelling kan je doorgeven door telefonisch contact op te nemen. Wanneer je vragen hebt over de catering in Drachten, of juist advies wilt, kan je uiteraard ook gerust contact opnemen.