SBS Investments
Image default
Internet

Een handige cloud werkplek voor het hele kantoor

Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden tot flexwerken? Dan is het fijn als alles goed geregeld is. Een cloud werkplek is hier uitermate geschikt voor. Dit is namelijk een digitale werkplek waar u onder andere documenten kunt opslaan. Een Managed Service Provider stelt een cloud werkplek geheel in op basis van uw wensen en u heeft dan onbeperkt dataopslag. Wel is het verstandig op de opslag te beperken, zodat de structuur altijd optimaal blijft werken. Voor iedere medewerkers kunt u een account laten aanmaken, waardoor hij of zij meteen aan de slag kan. Cloudiction is een gespecialiseerde Managed Service Provider met jarenlange ervaring en voorziet u graag van een cloud werkplek.

Een uitstekend beveiligde omgeving

Indien u gebruik wilt maken van een cloud werkplek, dan wilt u natuurlijk dat deze wel goed in elkaar zit en goed beveiligd is. Bij deze Managed Service Provider zorgen ze voor een betrouwbare en versleutelde omgeving zodat alleen mensen met een account erin kunnen. Hierdoor is de cloud werkplek geschikt voor kritieke applicaties en belangrijke bedrijfsgegevens. De kosten van een werkplek zijn afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bij Cloudiction kiest u uit diverse opties en gaat u voor het pakket dat het beste aan uw wensen voldoet. Daarnaast kunt u ook extra diensten, licenties en opslagruimte toevoegen.

Ontdek zelf de mogelijkheden middels een demo

Voordat u definitief overstapt naar een cloud werkplek is het altijd fijn om eerst uit te testen of het iets voor uw bedrijf is. Bij deze Managed Service Provider kunt u dan ook een demo aanvragen. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden en hoe een cloud werkplek werkt. Op de website van dit bedrijf vindt u meer informatie over de opties van een demo en kunt u deze eenvoudig en snel aanvragen. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf voor meer informatie.