SBS Investments
Image default
Management

Start your own business at home

Als u ooit geïnteresseerd bent geweest in het leren hoe u een klein bedrijf vanuit huis kunt beginnen, is dit misschien het perfecte moment. Als gevolg van de wereldwijde COVID-19 pandemie werken meer mensen dan ooit tevoren vanuit huis en starten hun eigen bedrijf op.

 

Hoewel het starten van een bedrijf vanuit huis zijn voordelen heeft, zoals het starten van elk bedrijf, is er veel te doorlopen om jezelf voor te bereiden op succes. In deze gids beschrijven we stap voor stap alles wat je moet doen om een bedrijf aan huis te beginnen.

 

Hoe begin je een thuisbedrijf in 9 stappen

Als u zich afvraagt hoe u een bedrijfje aan huis kunt beginnen, zult u merken dat het proces planning, voorbereiding en documentatie vereist om het officieel (en legaal) te maken.

 

Hoewel het misschien overweldigend lijkt – zoals het starten van een bedrijf vaak is – als u de dingen stap voor stap doet, zult u merken dat het proces veel beheersbaarder wordt. Bovendien zijn er een aantal details waar u zich geen zorgen over hoeft te maken, zoals het vinden van een kantoor of winkelruimte, wanneer u een bedrijf vanuit huis begint en runt.

 

Beslis over een succesvol idee

De eerste stap bij het starten van een bedrijf vanuit huis is bepalen wat voor soort bedrijf u precies wilt beginnen.

 

Natuurlijk zijn er een aantal verschillende ideeën voor een bedrijf aan huis – en binnen bepaalde bedrijfstakken zijn bedrijven aan huis veel populairder (en haalbaarder) dan andere. Volgens de SBA bijvoorbeeld is de kans dat een bedrijf in de informatiesector een thuisbusiness wordt 70%, op de voet gevolgd door bedrijven in de bouwsector met 68,2%.

 

Dus, hoe beslist u over het perfecte (en winstgevende) idee voor uw thuisbusiness?

 

In wezen is dit deel van het proces een proces op zich. Immers, beslissen welk type bedrijf je gaat runnen zal alle andere stappen vanaf hier beïnvloeden.

 

Met dit in gedachten kunt u, om deze belangrijke beslissing te nemen, het volgende overwegen:

 

Welke vaardigheden of talenten heb je? Nadenken over de vaardigheden, talenten en passies die je al hebt is een geweldige manier om te beginnen met brainstormen over de beste zakelijke ideeën. Als u bijvoorbeeld goed bent in naaien, kunt u overwegen een naaibedrijf te beginnen, of u kunt overwegen uw eigen kleding te maken en te verkopen.

 

Hoe kunnen deze vaardigheden of talenten worden omgezet in een bedrijfsidee? Helaas zal niet elk talent of elke vaardigheid zich vertalen in een echt bedrijfsidee. U kunt bijvoorbeeld een goede voetballer zijn, maar het is misschien niet haalbaar om een bedrijf in voetbaltraining te beginnen.

 

Kan dit business idee eigenlijk wel vanuit huis gerund worden? Het is niet alleen belangrijk om een idee te vinden dat inspeelt op uw talenten, maar ook een idee dat vanuit huis kan worden uitgevoerd. Als je een goede kok bent, kun je misschien een privézaak beginnen waarbij je huis als kantoor dient, maar je kunt het moeilijk vinden (met wetten en regels) om een cateringbedrijf vanuit huis te beginnen.

 

Als je dit eenmaal hebt doorgenomen en een eerste idee hebt voor je thuisbusiness, wil je zeker weten dat het de moeite waard is om erin te investeren. Om deze evaluatie te maken, zult u een paar dingen willen doen:

 

Doe marktonderzoek: Ten eerste wil je wat onderzoek doen om er zeker van te zijn dat er marktvraag is naar je product of dienst. Door dit proces, zult u ook willen overwegen wie uw concurrenten zijn, wat uw waardepropositie is en hoe uw doelmarkt eruit ziet.

 

Overweeg opstartkosten: Voordat je besluit om met een bepaald idee aan de slag te gaan, zul je willen nadenken over hoeveel het zal kosten om dit type bedrijf vanuit huis te starten. Als u een freelance schrijfbedrijf gaat beginnen, kunnen uw opstartkosten erg laag zijn – vooral als u al een computer en internettoegang hebt. Aan de andere kant, als je van plan bent om een Amazon-verkoopbedrijf te beginnen, moet je misschien meer investeren in termen van inventaris, verpakking en verzending, enz.

 

Test je idee: Er zijn verschillende manieren waarop je je idee kunt testen om te beslissen of het een investering is die de moeite waard is. Als u een dienstverlenend bedrijf begint, kunt u uw diensten gratis aanbieden om de markt te testen. Aan de andere kant, als je van plan bent een product te verkopen, kun je het uittesten met een selecte groep mensen of het adverteren op een crowdfunding platform om reacties te verzamelen voordat je verder gaat.

 

Uiteindelijk komen mensen op allerlei manieren aan hun succesvolle idee voor een eigen bedrijf. Scottie Yang, een bedrijfseigenaar uit Tempe, Arizona, besloot om voluit te gaan voor zijn bedrijf aan huis nadat hij zijn baan was kwijtgeraakt. Na een carrière in de televisie- en videoproductie schakelde hij over op zijn eigen kledingbedrijf, Heights Apparel, dat kleding maakt speciaal voor mannen met een bovengemiddelde lengte.

 

“Toen ik eenmaal de smaak te pakken had van het thuiswerken, werd het echt moeilijk om elke dag in een kantoor te willen werken”, zegt Yang. “Ik hou van de flexibiliteit. Ik vind het heerlijk om niet met kantoorpolitiek te maken te hebben.”


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/