SBS Investments
Image default
Industrie

Industriële lijm van vooraanstaande producenten koop je hier

Bij Lubribond Benelux, gevestigd in Reeuwijk, koop je industriële lijm van de beste merken voor jouw specifieke toepassing en industrie. Industriële lijm wordt voornamelijk gebruikt voor de assemblage en fabricage van producten en onderdelen. Om de hechting van onderdelen verantwoord en veilig te kunnen bewerkstelligen, is kwalitatieve lijm uiteraard noodzakelijk. Daarom staat kwaliteit bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De specialisten die hier werkzaam zijn, hebben hun specialisme in lijmen en siliconen de afgelopen jaren sterk opgebouwd. Hierdoor zijn zij in staat jouw deskundig te adviseren en je zekerheid te geven over het door jou gekozen product. Weet je al welke industriële lijm je nodig hebt? Dan profiteer je altijd van producten van de meest vooraanstaande merken in de markt. Dit zijn in dit geval lijmproducten van Permabond, Momentive Performance Materials en Parson Adhesives inc.

In welke sectoren en voor welke toepassingen wordt industriële lijm zoal gebruikt?

Industriële lijmen zijn natuurlijk niet zomaar lijmproducten; ze bieden een betrouwbare oplossing voor de hechting van zware en vaak moeilijk te hechten materialen. Zo wordt industriële lijm bijvoorbeeld toegepast in de luchtvaartindustrie, een sector waarin een veilige en betrouwbare hechting uiteraard van levensbelang is. Hiervoor worden met name brandvertragende lijmen voor ingezet. Daarnaast zijn industriële lijmen ook in de bouw een veelgebruikt middel. Denk bijvoorbeeld aan aluminium lijmen en transparante lijmen. Werk je in de hightech of auto-industrie? Dan kun je in dit geval ook industriële lijm gebruiken voor de hechting van diverse materialen. Gevoelige elektronische en/of metalen onderdelen worden bijvoorbeeld voorbehandeld en vervolgens voorzien van de lijmlaag, waarbij de kans op beschadiging zeer klein is.

Vraag naar de mogelijkheden voor jou

De zojuist genoemde mogelijkheden met industriële lijm zijn nog maar een greep uit alle toepassingen en industrieën waar deze lijm wordt gebruikt. Ben je benieuwd wat je met deze lijm in jouw situatie kan bereiken? Geef dan je wensen door aan de experts van Lubribond Benelux. Zij luisteren hier graag naar en leggen alle mogelijkheden aan je voor.

https://www.lubribond.nl/