SBS Investments
Image default
Particuliere dienstverlening

Het doel van het infrezen van een dekvloer: haal het maximale uit uw vloerverwarming

Het infrezen van een dekvloer is een belangrijke stap bij het installeren van vloerverwarming. Met behulp van een mengsel van cement dat eerst wordt gestort, wordt er een pad gemaakt waar de vloerverwarming perfect inpast. Dit voorkomt dat er lucht in de vloer zit die zorgt dat de vloerverwarming niet vlak wordt verdeeld. Nadat het infrezen van de dekvloer is gebeurd, kunt u kiezen wat voor finish u wilt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ruwe look te houden en te gaan voor een cementdekvloer. Eenmaal uitgehard, is het eindresultaat een hard en stevig oppervlak dat sterk en duurzaam is. Een cementdekvloer wordt vaak gebruikt als toplaag voor binnenvloeren of zorgt voor een meer egaal oppervlak. Wat het doet, is dat het werkt als een vernis voor kaal cement, waardoor het er net zo gepolijst uitziet als elk ander decoratief oppervlak.

Het voordeel van een cementdekvloer

Een van de belangrijkste voordelen van een cementdekvloer is de sterkte, duurzaamheid en veerkracht. Het raakt niet gemakkelijk beschadigd. U kunt er zeker van zijn dat kinderen, huisdieren, klauwen en hoge hakken de vloer niet kunnen beschadigen. Zelfs als u borden kapot laat vallen op de vloer, is het vrijwel onmogelijk om krassen te zien. Dit type vloer is daarnaast een stuk goedkoper in vergelijking tot de meeste soorten vloeren, zoals marmeren vloeren, parketvloeren en houten vloeren. Schakel de experts van Multi Vloeren Brabant in om deze duurzame en esthetische vloer in huis te halen.

 

Het beste materiaal voor vloerverwarming

Het infrezen van een dekvloer is de voorkeur voor vloerverwarmingsbuizen, omdat het materiaal uitblinkt in het absorberen en uitstralen van warmte en een integraal onderdeel wordt van het verwarmingsproces. Bij Multi Vloeren Brabant maken ze daarom gebruik van deze techniek. Neem vandaag nog contact met ze op om meer informatie te ontvangen over alle mogelijkheden op het gebied van cementvloeren. Het installeren gaat gemakkelijk en zonder veel rotzooi. Zelfs nadat de vloer er ligt, profiteert u van minimaal onderhoud.