SBS Investments
Image default
Particuliere dienstverlening

Wie nood heeft aan fysiotherapie in Prins Alexander moet hier zijn

Heeft u last van lichamelijke klachten die op te lossen zijn met fysiotherapie? Ga dan eens langs bij Fysiotherapie Galema in het Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander. Deze vakmensen weten wat ze doen en kunnen u met een persoonlijke behandeling van uw klachten afhelpen of deze op z’n minst verminderen.

Wanneer kunt u hier terecht?

U kunt een afspraak maken bij een fysiotherapeut als u last heeft van sportblessures of klachten die u opdeed tijdens het werk. Ook met klachten na een ongeval, operatie of langdurige ziekte kan het nuttig zijn om voor fysiotherapie in Prins Alexander te kiezen. Het kan ook zijn dat er klachten ontstaan door een verkeerde beweging of simpelweg door veroudering. Wat de reden ook is van uw lichamelijke klachten, bij deze therapeuten kunt u altijd terecht en u kunt erop rekenen dat ze voor iedereen een persoonlijk behandelplan opstellen. Ook kan het zijn dat u geen behandeling nodig heeft, maar dat uw klachten verholpen kunnen worden met het juiste advies en door thuis zelf aan de slag te gaan met oefeningen of door het rustiger aan te doen. Fysiotherapie kan bestaan uit oefeningen en bewegingen aanleren of verbeteren. Ook uw kracht kunt u trainen, wanneer u deze bijvoorbeeld verloor na een langdurige ziekte of ongeval. Als u uw mobiliteit wilt vergroten kan ook dat met fysiotherapie bij deze specialisten in de buurt Prins Alexander. Naast een behandeling in de praktijk zelf, kan het ook zijn dat u oefeningen voor thuis of instructies meekrijgt om ook buiten uw afspraken te oefenen. Zo kunt u er ook zelf voor zorgen dat uw klachten sneller verholpen zijn om kunt u in de toekomst bepaalde klachten vermijden.

Maak een afspraak

Wie last heeft van lichamelijke klachten wacht best niet te lang om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. Bij Fysiotherapie Galema in de buurt Prins Alexander bent u meer dan welkom voor een kennismakingsgesprek. Op basis daarvan kan de therapeut voor u een behandelplan op maat opstellen. Neem vandaag nog contact op of surf naar www.fysiotherapiegalema.nl voor meer informatie.

https://fysiotherapiegalema.nl/