Het Ajax alarmsysteem: simpel, betrouwbaar en grondig

Het Ajax alarmsysteem: simpel, betrouwbaar en grondig

 

Dit innovatieve beveiligingssysteem is ontworpen met twee belangrijke punten altijd in het hoofd: handig in het gebruik en complete bescherming die niet faalt. Het systeem is volledig draadloos en heeft een bereik van 2000 meter. Het kan zijn dat verschillende muren en deuren dat bereik iets verkleinen, waardoor het voor installatie aan te raden is om eerst met de app van het systeem een radiotest te doen.

Het beveiligingssysteem is zo ontworpen dat de kans op falen minimaal is. Het werkt op batterijen, waardoor je geen last zal hebben van een stroomuitval. Het heeft zelfs een back-up batterij in het geval van problemen. Is er iet mis met de batterij, dan zul je meteen een notificatie krijgen. Je krijgt notificaties via zowel het internet als de GSM. In het geval dat een van deze verstoord wordt van buitenaf, dan zul je via de ander meteen bericht krijgen.

 

Handig in het gebruik

 

Het Ajax alarmsysteem is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Meteen bij de installatie is dit al te merken. Het systeem wordt in elkaar gezet geleverd en hoeft enkel opgehangen te worden, wat je makkelijk zelf kan doen. Voel je je toch wat onzeker, dan kunnen we alsnog een van onze professionals langs sturen om je te helpen.

Vervolgens kun je je systeem en daarmee je huis helemaal vanuit de app besturen. Zo kan je het systeem op alert zetten en er afhalen. Als je het licht en de thermostaat aansluit op de hub dan kun je ook deze vanuit de app bedienen.

Wordt er een mogelijk probleem door de sensors gedetecteerd? Dan zal het systeem meteen een alert naar je telefoon sturen. Blijkt later dat het om een verkeerd alarm gaat, dan zal ook hierover een bericht worden gestuurd. Dankzij de complexe technologie zal dit echter niet snel gebeuren. Zo kan het systeem makkelijk het onderscheid maken tussen een huisdier en een mens. Ajax heeft meerdere monitor centrales verspreid over de wereld. Je kan er voor kiezen om hier gebruik van te maken, waardoor hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatsen kunnen zijn.

 

Complete bescherming voor jouw huis of kantoor

 

Het beveiligingssysteem bestaat uit een hub waar verschillende soorten sensors aan kunnen worden aangesloten. Het is een flexibel systeem dat makkelijk uit te breiden is. Dankzij de simpele installatie is het systeem ook makkelijk te verhuizen en op een nieuw huis aan te passen.

Om je een zo compleet mogelijke bescherming te bieden kan het systeem zich op drie taken richten, het detecteren van inbrekers, van brand en van wateroverlast. Er zijn sensors die zowel binnen als buiten beweging detecteren en sensors die het breken van glas registreren. Waardoor je huis tegen dieven beschermd zal worden. De mogelijkheid om rookdetectors aan de hub te koppelen, zal je meteen alarmeren bij brand. Leef je ergens waar er kans op overstroming is? Dan kun je kiezen voor een pakket met waterdetectors.

 

https://ajax-alarmsystemen.nl/