SBS Investments
Image default
Zorg

Goed verzekerd bij ZorgDirect

Twijfel je tussen een natura of restitutiepolis? ZorgDirect heeft de beste keuze al voor je gemaakt! Ben je graag de baas over je eigen zorgverzekering? Wil je zelf kiezen naar welke arts of fysiotherapeut je gaat? Dan kies je natuurlijk voor een restitutiepolis!

Het voordeel van deze verzekeringsvorm is dat jij zelf je zorgverlener kunt kiezen. Of er een contract is met ons als zorgverzekeraar is niet van belang. Als het om een zorgverlener gaat die aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet, heb jij recht op vergoeding van zorgkosten.

Naast deze vrijheid heeft ZorgDirect nog veel meer te bieden. Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Ook hierbij krijg je veel vrijheid om te kiezen wat bij je past. Voor vragen verwijzen we je graag naar ‘veelgestelde vragen’. Je krijgt dan direct antwoord op jouw zorgverzekeringsvraag.

Stel zelf je zorgverzekering samen

Wil jij binnenkort een nieuwe zorgverzekering samenstellen? Je vraagt je dan misschien af waar je allemaal op moet letten. We zouden een lange opsomming kunnen geven van alle zaken die belangrijk zijn, maar we geven liever de volgende tip: maak gebruik van onze tool ‘premie berekenen’. Zodra jij de gevraagde gegevens hebt ingevuld, krijg je te lezen welk pakket het meest aansluit op jouw situatie. Je ziet het: ook in online service weet ZorgDirect zich te onderscheiden van andere zorgverzekeraars. Vind je het fijn persoonlijk advies te krijgen van een van onze medewerkers, dat kan natuurlijk ook. Je kunt het volgende telefoonnummer bellen: 088 687 74 74. Als je het online contactformulier invult, nemen wij contact met jou op. We horen graag van je!

https://www.zorgdirect.nl/