SBS Investments
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een koelcontainer huren als uitbreiding van de koeling in uw horeca keuken

Komt u altijd koelruimte tekort in de keuken, dan kan een koelcontainer huren uitkomst bieden. In veel horecabedrijven is het een bekend probleem: Er is altijd ruimte tekort in de koeling. Zeker tijdens de zomermaanden als er veel koele drankjes worden besteld en de bakken ijs er doorheen vliegen. U kunt een koelcel huren of een koelcontainer huren om dit probleem op te lossen. Hiermee heeft u, zo lang als u dat nodig heeft, de beschikking over extra koel- en/of vriesruimte. Er zijn verschillende modellen te huur, dus u kunt een apparaat huren dat zo goed mogelijk aansluit bij uw behoefte.

Een koelcel huren voor uw evenement

Niet alleen als u een horeca onderneming heeft maar ook als u een evenement organiseert kunt u een koelcel huren. Deze kan dienst doen als koeling voor uw drankjes of voor bijvoorbeeld salades, fruit of broodbeleg. Er zijn modellen koelcellen beschikbaar die ook kunnen worden geplaatst op een locatie waar een vrachtwagen niet kan komen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Douven Verhuur. Bij dit bedrijf kunt u ook een koelcontainer huren als u naast koeling ook behoefte heeft aan een diepvriescompartiment.

Een offerte aanvragen voor het huren van tijdelijke extra koelopslag

Wilt u een koelcel huren of overweegt u een koelcontainer te huren? Neem dan zeker contact op met Douven Verhuur. Zij blinken niet alleen uit in de verhuur van uitstekende kwaliteit apparatuur, maar ook op het gebied van service. Dit bedrijf is 24/7 bereikbaar, dus ook als u een calamiteit heeft kunt u op hen rekenen. Als uw eigen koelinstallatie het begeeft, kunt u direct een beroep doen op Douven Verhuur voor tijdelijke vervanging. U kunt een apparaat voor enkele dagen huren, bijvoorbeeld tot uw eigen koeling is hersteld, maar u kunt ook huren voor enkele maanden, wanneer u bijvoorbeeld gedurende de zomermaanden extra koel- en vriescapaciteit wilt hebben.